Přejít k hlavnímu obsahu

Gifted.uRage vykradli Universe a představují novou pětici

2. 8. 2021 | 21:03 Counter-Strike 2
Pro účastníky naší nejvyšší soutěže už přestupové kolotoče skončily, v nižší lize ale všechno teprve vrcholí. Jako první účastník 2. Tipsport COOL ligy se s novou sestavou prezentovala organizace Gifted.uRage.
Gifted.uRage
Gifted.uRage
Zdroj: výstřižek ze sociálních sítí týmu

Na jaře se Gifted.uRage ucházeli o úspěch ve 2. Tipsport COOL lize s týmem v čele s Romanem 'EMCOR' Jurčákem. Baráž jim ale o nějaký ten bod utekla, a od té doby byla týmová budoucnost nejasná. Až dodneška se z tábora Gifted nelinuly žádné informace ani náznaky, teď už ale známe pětici, která bude tyto barvy hájit.

Z původní sestavy nikdo v Gifted.uRage nezůstává, i tak ale přichází jeden hráč s historií v této organizaci. Oliver 'Abdel' Košč zůstal po proměně DEFEATERS na ocet a vzal tedy zavděk návratem domů. Z týmu E-RIVALS pro změnu přichází Samuel 'Snake' Hriadel a ryze slovenskou sestavu doplňuje trojlístek střelců, kteří poslední měsíce hájily barvy týmu Universe. Dalo by se tedy říci, že Gifted se podařilo vykrást sestavu konkurentovi. Universe navíc na AORUS MČR Tour patřili mezi elitní osmičku, kousek to od Gifted je tedy povedený.

Řeč je konkrétně o trojici Dominik 'hypo' Lukšo, Matúš 'nelson' Bernát a Dominik 'Domajzer' Hluštík, zatímco jediným bývalým hráčem Universe bez angažmá zůstává Tommy 'kex' Pavlikovský. Pátý do party, Filip 'Darber' Böhm, je totiž připraven na svou úterní premiéru mezi elitou pod křídly organizace Sampi.Tipsport.

Uzavírka soupisek pro 2. Tipsport COOL ligu se blíží, již brzy se tedy dočkáte další pikantních sestav!

Nová sestava Gifted.uRage:

 Slovensko Oliver 'Abdel' Košč
 Slovensko Samuel 'Snake' Hriadel
 Slovensko Dominik 'hypo' Lukšo
 Slovensko Matúš 'nelson' Bernát
 Slovensko Dominik 'Domajzer' Hluštík

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.