Přejít k hlavnímu obsahu

Grand finále projektu Czech Saber je již za dveřmi

10. 6. 2021 | 08:31 Všechny hry
Beat Saber již brzy pozná svého nejlepšího hráče z Česka a Slovenska. Přes kvalifikaci se do finále dostalo 16 hráčů, kteří spolu poměří síly v grandfinále. To se bude konat v Praze na Staroměstském náměstí. Akci budou doprovázet i jiné programy a hry, které si bude kdokoliv moci zdarma vyzkoušet, takže pokud máš jeden ze dvou dnů následujícího víkendu čas, rozhodně se přijď podívat!
Beat Saber
Beat Saber
Zdroj: Beatsaber.com

18. června začíná grandfinále ve velmi známé virtuální hře od českých vývojářů jménem Beat Saber. Trvat bude od pátku do soboty, konec a slavnostní vyvrcholení celé akce tedy proběhne 19. 6. Grandfinále bude uspořádáno ve VR Play Parku v Praze, na Václavském náměstí. První rozřazovací část finále se odehrála již v minulém týdnu formou online duelů. V této části se nám počet soutěžících zúžil na 16 hráčů. Těchto 16 vyvolených se proti sobě utká v hlavní části turnaje při samotném živém eventu. Jedná se o hráče z Česka a Slovenska, kteří budou bojovat o ty nejvyšší příčky ve vyřazovacím Double Elimination pavoukovi.

Vstup pro širší veřejnost je určitě možný a to samozřejmě za dodržení covidových pravidel, to znamená mít nasazenou roušku, prokázat se antigenním testem (nesmí být starší než 72 hodin) nebo očkováním (být minimálně 22 dní po první injekci) popřípadě být maximálně 180 dní po prodělaném Covidu. Vstupné je zdarma s možností vyzkoušet si nejenom hru Beat Saber, ale i jiné dostupné VR hry a s nimi spojené atrakce.

Akce tedy začíná v pátek 18. 6 a probíhat bude od 16:00 do 22:00, dále se pak odehraje i v sobotu, a to od 13:00 opět do 22:00 s tombolou a after párty na závěr. Takže pokud vás zajímá, jak sekání kostek probíhá v rukou skutečných profesionálních hráčů, máte jedinečnou příležitost navštívit Play Park a strávit hezké odpoledne.

Štítky: Beat Saber