Přejít k hlavnímu obsahu

GuardiaN stále nevěší myš na hřebík a tentokrát se s týmem upsal dánské organizaci!

7. 9. 2021 | 19:25 Counter-Strike 2 Přestup
Team Singularity je organizace původem z Dánska, která vznikla před pěti lety. Za tu dobu v CS:GO zaměstnávala týmy z různých koutů Evropy, k nímž se nyní přidá Rusko a částečně také Slovensko. Singularity totiž podepsali tým dosud známý jako Trident Clan, ve kterém působí i největší slovenská legenda.
Team Singularity
Team Singularity
Zdroj: sociální sítě týmu

Ladislav 'GuardiaN' Kovács se stále nevzdává a denně se snaží pilovat svojí formu, aby se stále uplatnil na mezinárodní scéně. Po ukončení smlouvy v Natus Vincere, kde rok strávil na lavičce, vypomáhal týmu pod organizací Trident Clan. V čele této ruské sestavy se nacházel Denis 'seized' Kostin, jeho dlouholetý parťák právě ze zmíněné ukrajinské organizace, který si jej vytáhl na pomoc při práci s mladšími hráči. Po konci v Trident Clanu hrál tým dočasně pod názvem BEZ ZP, nyní však nachází novou střechu nad hlavou, konkrétně v Dánsku.

Bývalou sestavu Trident Clanu si vyhlédl Team Singularity. Původem dánská organizace zažila etapy se švédským i americkým týmem, její barvy hájila spousta zajímavých jmen. Celkově si tato organizace na CS:GO scéně přišla na výhry v hodnotě 140 tisíc dolarů, což není úplně zanedbatelná částka. V nejnovější etapě by se však ještě měla rozrůst, protože taková ikona ještě dres Singularity neoblékala. 30letý GuardiaN si v týmech z CIS scény udělal největší jméno, nyní to však bude mít ještě okořeněné o zastřešení organizací ze severu Evropy.

Všichni věříme, že slovenská Counter-Strike ikona má stále co nabídnout a ještě neřekla své poslední slovo. GuardiaN několikrát prohlásil, že se nechce vzdát, dokud nevyhraje Major – od toho je tohle angažmá ještě hodně daleko, ale důležité je, že to stále zkouší a věnuje hraní maximum času. Snad to přinese i své ovoce!

Team Singularity vypadá následovně:

 Rusko Denis 'seized' Kostin
 Rusko Timur 'clax' Sabirov
 Rusko Evgeny 'Norwi' Ermolin
 Rusko Daniil 'd1Ledez' Kustov
 Slovensko Ladislav 'GuardiaN' Kovács

 Rusko Artem 'Fierce' Ivanov – trenér

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.