Přejít k hlavnímu obsahu

Hlavní sestava BRUTE bude skutečně sestávat z většiny akademie. Má šanci na úspěch v Sazka eLEAGUE?

10. 8. 2021 | 09:04 Counter-Strike 2
Většina domácích týmů již představila své soupisky na druhou polovinu letošní sezóny, jednou z mála výjimek jsou BRUTE. Dlouho se čekalo, co s organizací bude po prodeji Petra Andrýska Semtexu, ale nakonec se žádných velkých přestupů nedočkáme. Spíše to vypadá na pokus, jak si připravit půdu pod nohama třeba pro příští rok.
Frixos
Frixos
Zdroj: BRUTE

Již před pár dny jsme se dozvěděli, že s BRUTE se definitivně rozloučil poslední hráč, který ještě pamatuje éru před Petrem Andrýskem. Ondřej 'Crazyy' Švec odvedl v BRUTE spoustu práce, po takové době a spoustách změn v kádru je ale zřejmé, že potřebuje nový impulz. Kromě něj skončil také Simon 'KWERTZZ' Horák, který už střílí s týmem Cryptova. V kombinaci s přestupem dua Adejis + MATYS do ENTERPRISE to znamená, že v původní základní pětici zůstal pouze Ondřej 'EYO' Šťastný. BRUTE se však rozhodli sáhnout do vlastních zdrojů.

Ze soutěží se totiž pomalu začala vytrácet sestava BRUTE EVO, což byla hlavní akademie, na jejíž místo se přesunuli Brute Juniors, které díky tomu můžete vídat v 2. Tipsport COOL lize i Y-Games PRO Series. Nyní se dozvídáme ten pravý důvod – hned trio hráčů míří do hlavního týmu, a to jim ještě DNE vyfouklo talentovaného Michaela 'boby' Mečla. Dalo by se tedy říci, že nová sestava BRUTE vypadá podobně jako projekt Sampi.Tipsport, jen pod vedením EYA místo queztona a s trošku nižším budgetem. Ovšem, proč by to nemohlo fungovat?

Nová sestava BRUTE:

 Česká republika Ondřej 'EYO' Šťastný
 Česká republika Marek 'Frixos' Častulík
 Česká republika Adam 'W0LF' Antoš
 Česká republika Matyáš 'MATYZ' Dankovský
 Slovensko Róbert 'masaker1s' Káčer

Štítky: Team Brute
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.