Přejít k hlavnímu obsahu

Hráč zvítězil proti 13 týmům úplně sám, získal tak 10 000 dolarů

6. 12. 2021 | 09:24 Warzone Zajímavost
V battle royale žánru je úspěchem, když jste schopní vyhrát v plném čtyřčlenném týmu proti všem protivníkům. Profesionální hráči jsou ale z jiného světa, a tak občas vídáme, že vystřílí celý tým úplně sami. Něco podobného se stalo profíkovi s přezdívkou Biffle, který vyhrál rovnou proti třinácti čtyřčlenným týmům úplně sám. Profesionální NBA hráč mu totiž nabídl, že pokud dosáhne na výhru, pošle mu 10 000 dolarů.
Hráč Warzone, který vyhrál 10 000 dolarů
Hráč Warzone, který vyhrál 10 000 dolarů
Zdroj: Twitter/Luckychamu

Hráči si poslední dny ve Verdansku, než přijde nová mapa Caldera, užívají po svém. Někdo jen tak běhá po mapě a připomíná si lokace, na které se už nedostane, druhý hraje prostě pro radost. Do druhé skupiny patří i profesionální hráč Biffle, který na verdanské mapě hraje jen tak pro radost. Právě v jednom takovém zápase byl jediný naživu, který se dostal do gulagu. Když v tu ránu mu přišla nabídka. Pokud dokáže udělat nemožné, a to sice vyhrát proti skoro 40 protivníkům úplně sám, NBA hráč Dennis Schroder mu pošle 10 000 dolarů.

Biffle se tak nehodlal vzdát a začal se snažit. Tedy, ne, že by předtím hrál jen tak. Když zemřel napoprvé, měl 27 killů. Svůj souboj v Gulagu vyhrál a dopadl do bitevní vřavy, kde byl doslova obklíčen nepřátelskými týmy. Svůj počet eliminací navýšil na 31. Vyzbrojen Em2 na dálku a OTs 9 na blízko, vydal se proti poslednímu týmu. Párkrát proběhl přes jedovatý plyn a dostal pár zásahů. Štěstí ale stálo na jeho straně a celý, maximálně vyzbrojený, čtyřčlenný tým rozprášil.

Svou hru tak zakončil „Warzone Victory" obrazovkou, s bilancí 35 eliminovaných protivníků a deseti tisíci na jeho bankovním účtu. Tomu se říká nabídka, která se neodmítá!

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: Biffle
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.