Přejít k hlavnímu obsahu

I druhý den FNCS Grand Royale nám přinesl nemálo infarktových situací!

14. 11. 2021 | 14:51 Fortnite Turnaj
Druhý den zápasů o postupy do dalších kol FNCS Grand Royale nám připravil napínavé sobotní odpoledne i večer. Již pátek přinesl příslib vzrušující soboty, a tak se i stalo.
Fortnite FNCS turnaj
Fortnite FNCS turnaj
Zdroj: Fortnitetracker

Jen si zrekapitulujeme pátek, o kterém jsme psali, že čeští zástupci se v pátek neprobojovali do dalšího postupového kola nazvaného Victory Path a hrají tak postupové kolo Reload Sessions. Slovenský hráč Lukáš „Bubák“ Vajdík naopak se svým triem postoupil do Victory Path hned z Load Session a sobotní večer tak již hrál o postup do samotného grandfinále. Ještě před samotným zahájením turnajů nás zaskočilo oznámení Patrika „Minny“ Huška, že se nejznámější české trio pokusí rozdělit a zkusí štěstí o postup do Victory Path v nových složeních.

Nové trio Patrik „Wraxx“ Dalaveraj, David „Huty“ Köcherte a Passivq odpolední sérii zakončili na 86. příčce a ani večerní 56. místo je neposunulo do finálových bojů. Patrik „Minny“ Hušek šel odpolední sérii hrát spolu s hráči OVA Awaer 203 a Seanvp, ale odpoledne zakončili na nepostupující 176. pozici. Pro večerní sérii Minnyho a Awaera pro změnu doplnil Stompy a večerní boje uzavírají ze 123. nepostupující pozice. Ani rozdělení českého tria tedy nepomohlo, a tak dnes všichni odehrají poslední den možných postupových kol. V jakém složení tentokrát však zůstává otevřené.

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: grafika PLAYzone

Náš favorit Lukáš „Bubák“ Vajdík nám to mezitím dělal napínavé do posledních okamžiků. Se svými spoluhráči Skitem a Ovlderem se kvalifikoval již v pátek a hrál tedy druhé postupové kolo.  Odpolední série osmi her ve Victory Path potřebné vítězství pro postup do finálového lobby nepřinesla. Až čtvrtá hra večerní série nám nachystala bouřlivou reakci a po šesti eliminacích přišlo kýžené vítězství, které celé trio katapultovalo do finále FNCS Grand Royale. Podívejte se, spolu s námi, na poslední vítěznou minutu! A jelikož máme tedy stále nepostoupivší zástupce ani neděle nám nedá klidu a budeme napjatě očekávat události příštích hodin.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.