Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games dnes vstoupí do velkého mezinárodní turnaje PUBG Mobile Club Open

1. 9. 2020 | 12:20 PUBG Mobile
Po jarní sezóně, kdy se do skupinové části evropské ligy probojovaly hned dva domácí týmy, se ten úspěšnější celek rozhodl přidat se k Inside Games a reprezentovat tak jejich barvy. Na svůj předchozí úspěch se jim nyní povedlo navázat a znovu se kvalifikovali, tentokrát však jako jediný tým z Česka a Slovenska!
123
123

Inside Games se tímto úspěchem zařadilo mezi 15 evropských celků, které budou dále bojovat o titul šampiona PUBG Mobile World League a prize pool téměř 30 000 dolarů. Jejich postup v turnaji budete moci sledovat od začátku září. Skupinová fáze, která započne 1. září a potrvá až do 6. září, bude probíhat rozdělením týmů do 4 skupin. Z těch se následně pomocí 12 zápasu ve formátu Round-robin kvalifikuje 24 týmů do dalšího kola a 8 se eliminuje. Turnaj bude možné sledovat také na Twitchi, tak nezapomeňte přijít podpořit své krajany!

Oproti jarnímu splitu jdeme plně připraveni a se zkušeností s PMCO, kterou některé nové týmy nemají. Do podzimního splitu nastupujeme jako tým, který by neměl mít problém dostat se do finále a zabojovat o první místo v Evropě nebo o offline finále evropského, německého, tureckého a CIS Club Openu, což je momentálně náš cíl, který bychom chtěli splnit.

prohlásil Josef "sensi" Drška, jeden z hráčů Inside Games.

Štítky: PMCO, Inside Games