Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games posilují sestavu, mladý talent na topu a zahraniční hvězda v jungli!

9. 6. 2021 | 16:35 League of Legends
V jarní části byli Inside Games velice příjemným překvapením a vůbec nesnižují ambice. Právě naopak, přidávají otáčky a posilují sestavu o dvojici talentovaných hráčů. První změna je na topu, kde se Emperor rozhodl, že nechce nadále pokračovat s týmem. Druhou změnou je výměna zahraničních junglerů. Toto vše má přinést šanci na zabojování o postup na European Masters.
Dvojitá posila pro Inside Games!
Dvojitá posila pro Inside Games!
Zdroj: Inside Games

Jeden z nejatraktivnějších domácích týmů jarního splitu posilují dva hráči. Prvním z nich je nováček Šimon “Kio” Králík, který jaro odehrál v týmu Inaequalis a už se zná s Defflokem, takže týmová chemie byla garantovaná. Navíc je jeho herní styl velice atraktivní pro fanoušky, takže si určitě rychle najde vaši přízeň.

Tou druhou mnohem hlasitější změnou je role junglera. Jarní část odehrál rakouský talent Pocok, ale u něj bylo jasné, že má ambice na to jít daleko výše. Podle informací Inside Games nebylo jednoduché najít junglera, ale nakonec se na tuto roli nejvíce hodil německý talent Björn “Lagiah” Kalcum. Ten posbíral zkušenosti z Prime League 2nd Division, Teliah Masters a finské ligy TES, kde naplno ukázal svůj talent.

Nová sestava Inside Games tedy vypadá takto:

  •  Slovensko Simon “Kio” Králik    
  •  Německo/ Island Björn “Lagiah” Kalcum    
  •  Česká republika Michal “Defflok” Kratochvíla    
  •  Slovensko Matúš “MAZURR” Mazur    
  •  Česká republika Ondřej “MjrDee” Hrneček
Guseppe MČR Tour
Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.