Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games vyrovnali české maximum a probojovali se do finále kvalifikace o největší turnaj PMCO

14. 9. 2020 | 12:35 PUBG Mobile
Organizace Inside Games dlouhodobě disponuje nejlepším domácím týmem v PUBG Mobile, její hráče jsme mohli v české i slovenské reprezentace či na čele největších lokálních turnajů. Nyní však IG bojují v Evropě a hezky se jim daří!
Inside Games
Inside Games

Tyto týdny aktuálně hostí regionální kvalifikace největšího světového turnaje PUBG Mobile Club Open, který by za normálních okolností byl začátkem cesty až na světový šampionát. Po jeho jarní sezóně zamířil nejúspěšnější česko-slovenský tým Warlords (10. místo a výhra 1100 dolarů) do organizace Inside Games, ve které se mu daří i tentokrát. Region Evropy a okolí se v PMCO dělí na CIS, Turecko, Německo a zbylou Evropu, kam se právě řadí i Česko a Slovensko. Mezi účastníky této části ale najdeme několik týmů z Ázerbájždánu, dva hráče z Iráků a dokonce jeden celý tým z Filipín, takže jde o opravdu zajímavou všehochuť pod hlavičkou Evropy.

Mezi 33 nejlepšími týmy otevřené kvalifikace se probojoval právě tým Inside Games, stejně jako několik našinců v barvách YAKUZA PX. Ti ale do finále neprošli a z prize poolu si neukrojili ani korunu. IG to naopak střílí parádně a skupinou prošli na 14. místě, když postupovalo 24 týmů. Semifinále už ale bylo jiné kafe a první den byli IG dokonce předposlední. Poslední hrací den si však napravili reputaci a s odstupem pouhých šesti bodů nakonec prošli mezi nejlepších šestnáct. Tento elitní výběr – s týmy jako UDR KILLERS nebo organizacemi jako GODSENT – čeká závěrečný hrací víkend, který určí složení evropské finále a všech jeho výše psaných součástí.

Šestice ve složení Dael, BacKFire, Sans, Sayo, Relax a Sansi čeká 19. a 20. boj o umístění mezi čtyřmi nejlepšími, což by bylo opravdu kumšt tohle zvládnout. My však českým a slovenským zástupcům věříme, že se o to minimálně naplno poperou! Zúročit totiž mohou zkušenosti z jara. Vše můžete sledovat na YouTube PMCO.

Štítky: Inside Games, PMCO
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.