Přejít k hlavnímu obsahu

Interní ligu Inaequalis ovládl Eichii, stříbro bere BoreCZ

26. 5. 2021 | 09:00 Hearthstone
Jako organizace se suverénně největší hráčskou základnou u nás, jsou Inaequalis známí pořádáním soutěží, v nichž proti sobě bojují jejich vlastní reprezentanti. Jedna taková se nedávno odehrála v Hearthstone a nabídla zajímavou podívanou, na jejímž konci se mohl z vítězství radovat Dominik "Eichii" Eichenberger.
Inaequalis
Inaequalis
Zdroj: bootcamp

Interní soutěže nejsou pro Inaequalis žádná novinka, zkušenosti s jejich pořádáním mají třeba v League of Legends, Valorantu či Brawl Stars. Když se tedy do něčeho podobného pustili i v Hearthstone, jejich cílem nebylo už jen vytvořit zajímavou možnost, kterak se mohou jejich hráči zabavit a nabrat cenné zkušenosti. Průběh soutěže i streamovali a právě během těchto vysílání navíc dali možnost prokázat svůj komentátorský um nejednomu známému i neznámému domácímu casterovi.

Interní liga Inaequalis, konečné pořadí základní části
Interní liga Inaequalis, konečné pořadí základní části
Zdroj: Inaequalis

Ti si mohli od mikrofonu užít velice zajímavou akci plnou známých jmen – souboj šestnácti zúčastněných, mezi nimiž nechyběli ani členové užšího výběru Inae Majsssster, Bpedack, Eichii a BoreCZ, začal jednou velkou Round Robin skupinou. V ní se vedle zmíněné čtveřice v dobrém světle ukázal třeba i Kikinin, jenž se od prvních kol držel na prvním místě, ale nakonec nezvládl závěr. Do nejlepší čtveřice postupující do play-off se tudíž vedle Majsssstera, Eichiiho a BoreCZ, kteří potvrdili své role favoritů, dostal jen Hydo.

V pár dní zpátky hraných vyřazovacích soubojích si pak tento hráč navíc došel i pro bronz, když si po prohraném semifinále s Borem poradil s vítězem základní části a největším favoritem turnaje majssssterem. Ten zas v souboji o místo ve finále nestačil na Eichiiho, který si následně závěrečnou výhrou 3:2 nad borCZem zajistil zlato.

Štítky: Inaequalis
miluju videohry a hlavně ligu legend