Přejít k hlavnímu obsahu

Jak si komentátoři Samsung MČR ve Wild Riftu představují své vysněné šampiony?

25. 11. 2021 | 15:53 Wild Rift Rozhovor
Samsung MČR ve Wild Riftu už za pár dní začíná a po představení našich komentátorů jsme jim nechali trochu volnější ruku a nechali je navrhnout šampiona podle jejich chuti. Přeci jen postav ve hrách není nikdy dost a s kreativitou naší komentátorské čtveřice nebylo takové zadání vůbec žádný problém. Měla by některá z postav šanci na úspěch u Riot Games?
Noví hrdinové ve Wild Rift
Noví hrdinové ve Wild Rift
Zdroj: PLAYzone

Zadání tohoto úkolu nebylo pro nikoho ze čtveřice Fortnau, Davkouny, Mortsche a Hippowan nijak složité. Navrhněte šampiona, kterého byste si přáli vidět ve Wild Riftu/League of Legends. Ovšem kromě designu samotného také popište schopnosti a význam tohoto hrdiny v celkovém “ekosystému” Riot Games. Ať už je libo želvu nebo králíka, naši komentátoři mají připravené všechno.

Filip "Fortanu" Růžička
Filip "Fortanu" Růžička
Foto: PLAYzone

Moje postava je Želvák Šerif z tajné Piltoverské policie. Původně pouze Želva zůstal sám v knihovně, kde přečetl úplně všechno a stal se neskutečně inteligentním. Měl by mechaniku, kde by chodil po mapě a získával indicie, kde se nachází další padouch, vždycky by byl vybrán jeden z protivníků a za jeho zabití by dostal extra bonusy. V rámci chození po mapě by taky farmil monstra, byl by tedy jungler. Jeho pohyb by byl pomalejší, ale čím blíže by byl k vyřešení případu, tím víc by zrychloval. V teamfightech by plnil pozici tanka, navíc by dával extra poškození do momentálního padoucha.

Želvák
Želvák
Foto: PLAYzone
Prokop "Hippowan" Sojka
Prokop "Hippowan" Sojka
Foto: PLAYzone

Jelikož mě naprosto nadchnul seriál Arcane, přál bych si, aby se do hry dostala jedna z postav. Ačkoliv třeba neměla zas tak velkou roli, dokázal bych si ve hře představit Seviku.

Bodyguard style (Passive) –  Sevika se prováže s jejím spoluhráčem. Pokud spoluhráče zasáhne jakákoliv exploze, Sevika na sebe převezme 75 % daného damage. Svého spoluhráče může změnit, podle toho, jak se jí to hodí (cooldown 5 minut)

Fňuk (Q)

Sevika okolo sebe vytvoří fialovou kaluž slz. Spoluhráči v jejím okolí získávají Rage efekt, díky němuž se jim zvyšuje rychlost pohybu a získají malý bonus adaptive force

Aktivace třpytu (W)

Sevika přidá třpyt do své mechanické ruky a zvýší si damage ze základních útoků o 150 %

Kudla (E)

Pokud je Sevika pod hranicí 10 % HP a je v range 100 od svého protivníka, píchne ho kudlou do břicha s efektem krvácení.

Ultimátní zrada (R)

Pokud Sevika prohrává, může se rozhodnout připojit k enemy týmu a získat tak cenná LP.

Sevika
Sevika
Foto: PLAYzone
David "Davkouny" Vogel
David "Davkouny" Vogel
Foto: PLAYzone

Co je roztomilejšího než králíček a zároveň nebezpečnějšího než pirát na skateboardu? Králíček pirát na skateboardu. Rotuje po mapě neskutečnou rychlostí a silou roztomilosti odrovnává oponenty na linkách, díky čemuž získává free farmu. Když to soupeř nečeká a podlehne roztomilosti, Králíček pirát ho připraví o všechny poklady, nasedne na skateboard a odjede. Nějak to fungovat bude, to nechám na Riotu a balančním týmu. Jo a taky má kalhoty, jak si můžete všimnout. Pokud by králíci nosili kalhoty, vypadalo by to přesně takto.

Králíček prát na skateboardu
Králíček prát na skateboardu
Foto: PLAYzone
Tomáš "Mortsche" Anděl
Tomáš "Mortsche" Anděl
Foto: PLAYzone

Schmagy je hyperaktivní hrdina. Každý den jí moc cukru a proto se mu vlní ruce. Rád vyhledává pozornost, proto má dřevěné sandále, aby šel pořádně slyšet. Nosí ikonický červený plášť, který mu dodává šmakulóznost. Ve volném čase sleduje zvířecí Tik Toky. 
Jeho tajnou schopností je omráčení soupeře hodinovou kompilací videa HEYYEYAAEYAAAEYAEYAA. Má vlasy jako z cukrové vaty, každý mu je závidí a je díky nim nepřehlédnutelný.

PASSIVKA - Boty jako hrom
Schmagyho boty při každém kroku vydávají hlasitý dunivý zvuk. Čím víc životů pozastaví, tím je tento zvuk silnější. 
Tato passivka nemá žádné další efekty, jen je pro jeho oponenty extrémně frustrující.

Q - Vlniruk
Schmagy rapidně rozvlní své ruce, čímž kolem sebe vytvoři zpomalující pole.
Po 2 vteřinách všichni oponenti v poli dostanou root a damage.

W - Rolka
Schmagy se zaroluje do svého pláště a začne se kutálet jedním směrem. 
Kutálení skončí, jakmile narazí do zdi nebo championa.
Čím déle se kutálí, tím větší poškození při nárazu způsobí.

E - Sandálové inferno
Schmagy sundá svoje sandály a hodí je po svém oponentovi. 
První sandála pouze zpomalí, druhá omráčí. Poškození je zvýšené
na cíle, které nedávno trefil Vlniruk nebo Rolka.

R - Sladká nadílka
Schmagyho vlasy se obalí karamelem. Během následujících 5 vteřin všechny oponenty v jeho blízkosti
zalepí karamelem a zpomalí jejich rychlost útoku a rychlost pohybu. Po uplynutí 5 vteřin budou všichni
blízcí oponenti uvěznění v karamelové kostce, která je omráčí na 3s, ale při zaútočení se kostka rozpadne.

Schmagy
Schmagy
Foto: PLAYzone

Tuhle čtveřici geniálních komediantů můžete sledovat/poslouchat v akci už od sobotního rána, kdy bude oficiálně zahájeno Samsung MČR ve Wild Riftu. Tak se nezapomeňte nastavit budíky a zastavit se buď na stream, nebo přímo na Brněnské výstaviště. Ta či tak, budeme se na vás těšit!

PLAYzone
PLAYzone
Foto: PLAYzone
Štítky: MČR mobile
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.