Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vypadá průběžná tabulka MČR? eSuba a SINNERS už mají své místo na vrcholu sezóny jisté

26. 8. 2021 | 12:49 League of Legends MČR
Po druhé zastávce Guseppe MČR Tour známe dalšího postupujícího na MČR, které se odehraje na podzim tohoto roku. Hráči týmu SINNERS bez problémů doplnili již dříve kvalifikovanou eSubu a nyní mohou sledovat boje v poslední nabité zastávce, která nabídne poslední místo jednomu týmu. Bude to některý z elitních týmů, nebo svou sílu ukáže nějaký mix?
Aktuální pořadí MČR
Aktuální pořadí MČR
Zdroj: mcrpc.cz

Celkové hodnocení MČR se začíná trochu více zamotávat. Kromě dvou favoritů eSuby a SINNERS, kteří už oba jsou na MČR, zatím neznáme dalšího čistého postupujícího. Klidně se jím můžeš stát i ty! Jediné co potřebuješ, tak je tým či parta kamarádů, chuť vyhrávat a alespoň nějaký ten skill, se kterým budeš schopen konkurovat ostatním? Jestli si na to troufáš, tak další kvalifikace začínají za necelý měsíc a tentokrát už půjde opravdu o vše.

Průběžné tabulka MČR je bez již zmíněné eSuby a SINNERS v následující podobě. Koho se v závěrečné zastávce a jejím finále dočkáme? Modrá krev v zastoupení své akademie nadále valí svými konzistentními výsledky a dá se předpokládat, že budou dalším týmem, kterým postoupí. Do kvalifikací ovšem ještě nezasáhlo pár týmů z nejvyšší české ligy Mastercard Hitpoint Masters a tudíž se dá očekávat těsný boj v poslední zastávce.

Název týmuPočet bodů
eSuba Academy930,0
Brute750,0
Vikingekrig Esports710,0
NDGU eSports700,0
Inaequalis630,0
Inside Games Challengers520,0
Dynamo Eclot500,0
Inside Games400,0
⁠Dark Tigers Academy350,0
Adoptive Gaming300,0
Krtek money life296,3
Esport Academy270,0
Dark Tigers220,0
Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.