Přejít k hlavnímu obsahu

Jaké Brawlery preferují komentátoři Samsung Midseason turnaje?

24. 6. 2021 | 11:30 Brawl Stars
Samsung Midseason turnaj se blíží, a my jsme si tak přizvali na rozhovor trojici jeho komentátorů. Lexinky, Oggyho a skeriho jsme se zeptali na pár netradičních otázek týkajících se Brawlerů.
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Zdroj: PLAYzone
Samsung Midseason turnaj
Samsung Midseason turnaj
Zdroj: PLAYzone

Ogy: Tak tady je to jasná volba. EMZ! Je to brawlerka, se kterou by určitě řeč nestála. Sice bych ji asi občas musel brát mobil z ruky, aby dělala i něco jinýho, než focení selfies, ale ten školní rok by určitě byl mega srandovní. Je to prostě frajerka.

skeri: Vzhledem k tomu, že jsem kdysi býval docela dobrý a vzorný student, určitě někoho, kdo bude stejně dobrý a ukázněný jako já, nerad bych prokecal celou hodinu. Jako první mě napadl Frank, nevypadá, že by toho hodně namluvil, ale s jeho mohutnými rameny bychom se asi těžko vešli do jedné lavice. Takže můj vysněný spolužák asi bude Lou. Může kdykoli vykouzlit zmrzlinu, což se ve škole určitě neztratí. Zároveň jeho motýlek říká, že má styl a bude se i přiměřeně snažit, co se učení týče.

Lexinka: Lou, protože je to takový roztomilý kulíšek a určitě by se na mě celou dobu usmíval. 
 

Samsung Midseason turnaj
Samsung Midseason turnaj
Zdroj: PLAYzone

Ogy: Já mám odjakživa takový zvláštní pouto ke Crowovi. Už od prvního dne, co jsem ho získal, mě hraní s ním nikdy nepřestalo bavit. Zbožňuju na něm všechno od vizáže přes efekty a voice over až po jeho super ability a gadgety. Když vidím Crowa, tak mě vždycky napadne slovo LEGENDA.

skeri: To zní jako absolutní peklo hrát tři měsíce jenom s jednou postavou! Kdybych ale musel vybrat, tak za mě asi Spike. Možná to není v současné metě nejsilnější postava, ale jeho playstyle mě velice baví a nemám na něm tolik trofejí, takže je to vlastně příjemné i užitečné.

Lexinka: Mortis – třeba bych se ho konečně naučila a přestal by kolovat meme, že ho hraju, jak kdybych používala nohy.

Samsung Midseason turnaj
Samsung Midseason turnaj
Zdroj: PLAYzone

Ogy: Když už bych se do nějaký rvačky dostal a potřeboval bych zachránit kejhák, tak bych určitě brnknul El-Primovi. Je to rváč tělem i duší a jeho rány jsou smrtící. Ještě bych ho teda musel prosit, aby moje protivníky šetřil... El-Primooooo!

skeri: Tady je volba naprosto jasná – El Primo. Když máte ve hře postavu, co používá pěsti, zatímco ostatní mají zbraně, není pochyb o tom, že jeho rána musí pokácet strom. Druhá volba by možná byla Bibi, protože to vypadá, že docela umí zacházet s baseballkou. Ale ideální možnost je se podobným konfliktům vyhnout, nejsem od přírody úplně rváč.

Lexinka: El Primo, to asi nepotřebuje vysvětlení a každý, který si vybere někoho jiného, je blázen.

Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Zdroj: PLAYzone

Ogy: Tady bych musel váhat mezi Buzzem a Sandy. S Buzzem jsem se ještě tolik neseznámil, protože je ve hře teprv chvilku, za to Sandy to je písečnej bůh. Jeho schopnosti zneviditelnění se v písku by se před nějakýma nástrahama na ostrově určitě šikly. Myslím si, že čekání na záchranu by byla docela brnkačka, se Sandym bychom pořád jen spali... :D

skeri: Tahle otázka je těžší, než se zdá. Osobně bych k sobě potřeboval někoho fyzicky zdatného, kdo ale nebude úplně trouba, abychom měli co nejvíc nápadů a zároveň je mohli realizovat. Když to vezmu kolem a kolem, nejlepší volba asi bude Pam. Vypadá, že jí fyzická práce nevadí, její ženská intuice by nabídla zajímavý pohled na problémy ztroskotanců a zároveň umí léčit zranění svých spoluhráčů. Co víc může člověk na pustém ostrově chtít?

Lexinka: Sprout, a vytvořil by mi na ostrově džungli a třeba by mě i naučil, jak se starat o kytky, aby mi pořád neumíraly :(.

Samsung Midseason turnaje, který budou od mikrofonu doprovázet právě Ogy, skeri a Lexinka, startuje již v pátek. Sledovat ho budete moct zhruba od šesti odpoledne, v sobotu pak rovnou od dvou.

Štítky: Samsung, MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend