Přejít k hlavnímu obsahu

Jako další cíl vidím hlavně MČR, prozradil vítěz Guseppe MČR Tour, Ordno ze SINNERS

26. 8. 2021 | 12:01 League of Legends Rozhovor
Jako tomu bylo po první zastávce Guseppe MČR Tour, tak i tentokrát jsme si pozvali na rozhovor midaře vítězného týmu. Ve druhé zastávce se jím stal Ondřej "Ordno" Prachař z týmu SINNERS. Toho jsme se zeptali na pár zajímavých otázek, které možná i vám přidají nějakou inspiraci do her v solo queue. Rovněž se možná něco dovíte o tom, jak by měl správně fungovat tým.
Rozhovor s Ordnem
Rozhovor s Ordnem
Zdroj: mcrpc.cz

Jaké jsou tvé pocity po posledních týdnech v League of Legends? Konkrétně po European Masters a výhře v druhé zastávce Guseppe MČR Tour?

Myslím, že jsem celkem spokojený s tím, jak jsme letní split ukončili. Určitě by to mohlo být lepší, ale knockout na EU Masters je taky fajn. V druhé zastávce Guseppe MČR Tour jsme všichni očekávali, že už postoupíme, vzhledem k tomu, jaké se přihlásily tymy, takže za mě úkol splněn.

Jak je na tom týmová chemie po takových úspěších? Například Garp v rozhovoru po finále říkal, že jste si hry užívali a jste na sebe už zvyklí, takže změnil se nějak tvůj či váš přístup?

Atmosféra v týmu je fajn. Přijde mi, že každý je víceméně spokojený s tím, jak jsme nakonec dopadli. Přístup je podle mě pořád stejný od všech hráčů, ale vždycky se hraje lépe, když už si na sebe hráči zvyknou a nemají takové zábrany.

V první zastávce Guseppe MČR Tour jste nestačili na eSubu, ve finále Hitpointu taktéž. Myslíš, že ve vaší aktuální formě by byl výsledek jiný?

Z mého pohledu je naše forma pořád stejná jako ve finále Hitpointu, možná o něco málo lepší, ale netroufnu si úplně hádat, jak by teď proti nim bo5 série dopadla.

Teď už spíše k tobě. Další postup na MČR, další šance na to vyhrát. Máš za sebou pár druhých míst, myslíš, že se tentokrát na tebe konečně usměje štěstí?

Já v to samozřejmě doufám. Stříbrných medailí už mám přece jenom dostatek.

Tvůj champion pool v posledních týdnech začíná ožívat. Viděli jsme velkou variaci od Sylase, Ryze až po LeBlanc. Na jakém šampionovi se cítíš nejlépe?

Kdybych měl vypíchnout vyloženě komfort picky, tak bych řekl Orianna, Ryze a Sylas. To jsou šampioni, kteří mě baví asi ze všech nejvíc a zároveň na nich nejvíce performuji.

Jak si myslíš, že ti sedí momentální mid lane meta? Je nějaký šampion, kterého bys rád viděl častěji hraného?

Meta je posledních pár patchů fajn. Control mages + Lucian + nějaké melee picky. Přijde mi, že je tam celkem dost rozmanitosti toho, co se dá picknout, a to se mi dost líbí.

Když jsi mohl porovnat své schopnosti proti ostatním midařům na European Masters, tak jak moc velký rozdíl to byl oproti soupeřům, na které narážíš tady v Česku?

Popravdě midaři v playinech nejsou nijak extra dobří/odlišní od těch, co hrají v Česku. Jediný Czekolad byl o dost lepší než midaři ostatních týmů, co jsme zde potkali.

Jaké jsou teď tvé osobní cíle do následujících měsíců?

Jako další cíl vidím hlavně MČR, dále jsem ale ještě neplánoval, vzhledem k tomu, že se nejspíš nic kromě nějakých winter splitů nehraje. Nejspíš asi budu celou dobu v soloq.

Co bys na závěr vzkázal všem fanouškům SINNERS, domácího League of Legends a dalším, kteří vás dlouhodobě podporují?

Chtěl bych všechny pozdravit a poděkovat za konstantní podporu, přestože se nám tenhle split úplně nedařilo. Jedeme dál a vidíme se na MČR.

Štítky: Guseppe, MČR, Ordno, SINNERS
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.