Přejít k hlavnímu obsahu

Jeden z nejúspěšnějších CS:GO hráčů slaví narození potomka! Kdo další na scéně se stal otcem?

11. 10. 2021 | 01:40 Counter-Strike 2 Zajímavost
Mezi profesionály v Counter-Strike: Global Offensive se za ta léta proslavila spousta hráčů. Někteří jsou tady dlouhé roky, jiní vyletěli nahoru třeba až letos. Kariéry se vyvíjejí různými směry, zpomalit je však mohou i příjemné věci, o čemž se nyní přesvědčil kapitán Astralis gla1ve. Ten totiž slaví narození prvního syna Milase.
gla1ve
gla1ve
Zdroj: Astralis

Mezi fanoušky CS:GO se asi nenajde nikdo, kdo by neslyšel o Lukasi 'gla1ve' Rossanderovi. Kapitán dánské mašiny Astralis patří mezi svými spoluhráči mezi nejúspěšnější hráče historie, koneckonců jde o šampiony posledních tří turnajů nejvyšší kategorie Major. Letošní rok sice výsledkově neprobíhá podle představ a dokonce se nejspíše postupně rozpadne legendární jádro týmu, gla1ve má ale nyní i přesto důvod k oslavám.

Na konci března se 26letý in-game leader na Instagramu pochlubil, že se svojí přítelkyní očekávají zhruba za šest měsíců přírůstek do rodiny. Když už se to začalo blížit, tak si gla1ve dokonce vzal i pauzu, kterou mu šestičlenná soupiska jeho týmu mohla dovolit. Dokonce se spekulovalo o tom, že má ve smlouvě klauzuli, díky které si při této speciální příležitosti může vzít hráčskou pauzu, aby u důležitého životního momentu byl s přítelkyní.

Milas, jak se chlapeček jmenuje, se narodil 8. října ráno. Krom spoluhráčů gla1va mu poblahopřáli i samotní Astralis, kteří pochválili načasování, protože zrovna v ten den měli Dánové semifinálový zápas proti ENCE.

Dánský hráč samozřejmě není ani zdaleka prvním světoznámým CS:GO hráčem, který se stal otcem. Mezi ty nejslavnější patří třeba Jarosław 'pashaBiceps' Jarząbkowski, Patrik 'f0rest' Lindberg nebo Aleksi 'allu' Jalli.

Že se dá rodičovství a hraní na nejvyšší úrovni stíhat, zase potvrzuje ruský ostrostřelec Denis 'electronic' Sharipov, který se jako člen světových jedniček z Natus Vincere stal otcem již v pouhých dvaceti letech.

O tom, že časy se mění, se zase o víkendu pochlubil na sociálních sítích někdejší oblíbený profík z USA. Jordan 'n0thing' Gilbert a Sean 'sgares' Gares místo společného hraní už nyní vyrážejí spíše na výlety se svými dětmi.

n0thing + sgares
n0thing + sgares
Foto: social @n0thing
Štítky: gla1ve
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.