Přejít k hlavnímu obsahu

Jen tak dál! SINNERS poráží Endpoint a v tabulce ESEA Premier jsou zatím na prvním místě

12. 5. 2021 | 08:33 Counter-Strike 2
SINNERS Esports za sebou mají velmi kvalitní vstup do ESEA Premier S37, druhé nejprestižnější ligy. Po minulé bitvě s Anonymo si tentokrát vyšlápli na silný Endpoint a se šesti body prozatím vévodí tabulce skupiny B.
SINNERS
SINNERS
Zdroj: Foto: SINNERS Esports

Česká jednička SINNERS hraje v posledních týdnech prostě skvěle a to nejlepší chce předvést i v 37. sezóně ESEA Premier. Odsud totiž vede cesta do ESL Pro League, což je určitě velké lákadlo. Pokud SINNERS chtějí pomýšlet na tuto nesmírně těžkou metu, potřebují dobře odehrát základní skupinu B. To se jim zatím daří, včera totiž vyhráli svůj druhý zápas proti Britům z Endpoint 2:0. Jak to celé probíhalo?

Na oficiálním Twitch kanále ESL jsme od hříšníků viděli klasické Vertigo, od Thomase a spol. naopak Overpass, který hříšníci už dlouho nehráli. Karty tak byly rozdány jasně – každý celek vyhraje svoji silnou mapu a celý duel rozhodne až Inferno. To ale nakonec neplatilo!

SINNERS na Vertigu hned ze začátku chytli po skvělém pistolovém kole od NEOFRAGa čuch a svým sokům dlouho nedávali sebemenší šanci na zisk alespoň jednoho bodu. To se sice změnilo za stavu 8:0 pro naše hráče, první polovina ale stejně skončila 10:5 v jejich prospěch. V té druhé, kde SINNERS hráli za bránící stranu, sice lépe začali Britové, skvěle hrající NEOFRAG a spol. ale v závěru dokázali získat nesmírně cenná kola a celá mapa tak šla v jejich prospěch 16:10.

Overpass už ale byl vyrovnanější, a to hlavně ze začátku. V prostředí této německé mapy sice opět lépe začali za CT stranu hříšníci, Britové ale postupně svoji koordinovanou hrou dotahovali a první polovinu dokonce vyhráli 8:7. U beastika a jeho spoluhráčů se pak opět potvrdilo prokletí pistolových kol, které zase prohráli, v dalším kole ale dokázali uspět i s polovičním nákupem, a to je zřejmě nakoplo. Další dění totiž bylo v jejich režii, i když někdy museli vytáhnout své  hříšné akce. Zmínit můžeme skvělý SHOCKův play proti nepřátelské přesile po položení bomby či nesmírně důležitý 1v2 clutch od oskara za stavu 11:12. To vše se ale počítá a SINNERS tak po výhře 16:12 zvládají další důležitý zápas, a to i vzhledem k HLTV žebříčku, kde se Endpoint nachází dvě místa před nimi, respektive na 27. místě.

Více statistik a porobností naleznete tradičně v našem Zápasovníku.

 Zápasy SINNERS Esports v ESEA Premier S37:

Štítky: ESEA Premier, SINNERS
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.