Přejít k hlavnímu obsahu

To jsou čísla! Ninja poodhalil, kolik mu vydělala Support-A-Creator spolupráce

17. 5. 2021 | 07:00 Fortnite
Ninju vám snad ani nemusíme představovat. Známý streamer určitě nemá o peníze nouzi, kromě přímých donatů ze streamů a spoluprací mu dlouho vydělává také Support-A-Creator ve Fortnite. Nově veřejnosti poodhalil, na kolik si v nejlepší éře díky této funkci vydělal.
Ninja
Ninja
Zdroj: Red Bull

Není tajemstvím, že Ninja je jedním z nejvýdělečnějších streamerů a tváří Twitche. V jednu chvíli dokonce držel rekord streamera s největším počtem odběratelů. Sponzorství s Red Bullem, odběratelé, donaty a YouTube byly jeho dalšími hlavními příjmy. Když Epic Games představili Support-A-Creator, Ninja vložil úsilí do toho, aby co nejvíce fanoušků používalo právě jeho kód, což se ukázalo jako dobrý tah.

Co vůbec je Support-A-Creator?

Support-A-Creator je služba od Epic Games, díky které můžete podpořit své oblíbené YouTubery, streamery a blogery, kteří se věnují Fortnite nebo například Rocket League. Malý podíl z každého vašeho nákupu ve hře poté putuje autorovi, kterého jste si vybrali a tím ho motivujete pokračovat ve své tvorbě. 

Kolik si tedy Ninja vydělal?

Během speciálního streamu s Ronaldem přiznal, že během jediného měsíce vydělal 5 miliónů dolarů jen ze Support-A-Creator. "Myslím že nejvíc jsem vydělal asi 5 miliónů dolarů během jednoho měsíce. Ne nedělám si srandu." Právě tuto větu řekl Ninja Ronaldovi, během toho, co spolu na Twitchi hráli Fortnite. Ronaldo mu ze začátku nevěřil a vtipkoval, že vydělal více než jeho celá pokrevní linie. Není tedy překvapením, že Ninjovy streamy jsou čím dál tím více svobodomyslné a Ninja se nemusí honit za trendy, aby si udržel svou relevanci. Právě v tomto formátu chce Ninja nadále pokračovat a užívat si tvorbu dle svého.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: Fortnite, Ninja