Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo má největší šanci na úspěch? Přinášíme Power Rankings komentátorů Samsung MČR

24. 11. 2021 | 16:39 Brawl Stars MČR mobile
Samsung MČR v mobilních hrách už je skoro tady, souboje těch nejlepších domácích hráčů Brawl Stars se v prostorách Brněnského výstaviště odehrají již během tohoto víkendu. Kdo bude stát na jejich konci na pódiu s pohárem v ruce?
Power ranking
Power ranking
Zdroj: PLAYzone

Odpovědět na tuto záludnou otázku je předem samozřejmě velice těžké, my jsme si ale i tak troufli požádat naše komentátorské trio Ogy, Lexinka a skeri, aby se o to pokusili. Výsledkem je trojice Power Rankings, a jejich podobou vás naši casteři dost možná překvapí. Minimálně pokud byste si stejně naivně jak my mysleli, že dají všichni na první místo suverénně Sampi.Tipsport a za ně šoupnou Pepis Shop. Jejich odpovědi ale holt jasně potvrzují, že letošní Samsung MČR v Brawl Stars bude o poznání vyrovnanější než to loňské. A za to jsme samozřejmě rádi! Komu tedy Lex, skeri a Ogy věři?

Lexinka
Lexinka
Zdroj: PLAYzone
Na první místo si samozřejmě hodím Inside Games, je to tým, který mě hodně bavilo komentovat (a určitě i Ogyho, jenž je, doufám, velmi rád, že kluci už nemají svůj starý název, na který si postěžoval i v poturnajovém videorozhovoru). Druhé, resp. třetí místo podle mě obsadí týmy Pepis Shop / Sampi – jsem nerozhodná ženština, a ani po usilovném zírání na soupisky se neumím rozhodnout, myslím si zkrátka, že to jsou skillově velmi podobné týmy. Čtvrtí by, myslím, mohli skončit Gravity. Kluci jsou sice tak trochu v roli černého koně (na MČR jdou s předposlední seedem), ale zas prostě vyhráli Last Call a jako hráčům jim zkrátka věřím na dobré umístění.
  • 1. místo: Inside Games
  • 2. a 3. místo: Pepis Shop, Sampi.Tipsport
  • 4. místo: Gravity
  • 5. místo: Glore
  • 6. místo: Enterprise eSports
  • 7. místo: eKovy
  • 8. místo: Necroraisers
Skeri
Skeri
Zdroj: PLAYzone
Ze svého výběru jako první okomentuji celek Sampi.Tipsport – jasný favorit a extrémně dominantní tým v podstatě už od začátku tuzemské Samsung MČR BS scény. Cokoliv jiného než obhajoba titulu by bylo neskutečné překvapení, byť jejich pozice může být lehce v ohrožení. Možná od nich neuvidíme ten úplně nejsilnější výkon ani naprosto největší válec, jsem si nicméně jistý, že i letos budu moci znovu použít slovo Sampioni.

Ohrozit by je mohli mimo jiné Inside Games, černý kůň turnaje, který už na Midseasonu ukázal, že dovede porazit i ta největší jména. Jedinou otázkou je, jestli jejich výkon na Ovachamp nebyl dílem náhody a jestli se jejich dlouhá pauza nepodepíše na jejich výkonech. Favority však stoprocentně minimálně potrápí a jedinou otázkou je, jestli zvládnou semifinálový zápas, nebo ne.

Ne moc odlišnou pozici budou mít v turnaji Enterprise, druhý černý kůň, který ovšem po celou sezonu bojuje se svými výkony. Otázkou je tedy už to, jestli se kluci vůbec dostanou ze skupiny, ovšem pokud ano, můžeme se nepochybně těšit na velké a zajímavé výkony.
  • 1. místo: Sampi.Tipsport
  • 2. místo: Pepis Shop
  • 3. místo: Inside Games
  • 4. místo: Enterprise eSports
  • 5. místo: Glore
  • 6. až 8. místo: eKoVy, GravityNecroraisers
Ogy
Ogy
Zdroj: PLAYzone
Nemám tyhle predikce úplně v lásce, protože se v nich možná budu opět mýlit a zároveň tím nechci přidávat a ani ubírat žádnému z týmů, ale favority určitě opět jsou kluci ze Sampi a od Pepise. Dále, těsně za nimi i přes odchod dvou hráčů tým eKovy a jsem velice zvědavý na výkon týmu NecroRaisers. Zaujalo mě, že složení týmu proběhlo velmi rychle prostřednictvím Instagramu a že i přes to si na Samsung MČR vydobyli svoje místo. Klukům držím palce, stejně tak jako všem dalším týmům!
  • 1. a 2. místo: Sampi.TipsportPepis Shop
  • 3. místo: eKoVy
  • Speciální zmínka: Necroraisers
Power ranking
Power ranking
Zdroj: PLAYzone

Letošní Samsung MČR započne 26. listopadu a právě pátek bude patřit Brawl Stars. Na návštěvníky bude kromě epických soubojů těch nejlepších domácích týmů a hráčů čekat i nepřeberné množství doprovodného programu. Hlavně tam ale samozřejmě budou všichni zúčastnění hráči i naše komentátorská trojice – tak si setkání s nimi nenechte ujít a vyrazte do Brna!

Prodej lístků zahájen
Prodej lístků zahájen
Zdroj: PLAYzone
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend