Přejít k hlavnímu obsahu

Komentátorka Super Smash Bros odmítá nařčení ze zneužití nezletilého, údajně sama čelila zneužití

3. 5. 2021 | 18:15 Všechny hry
Cinnpie, komentátorka Super Smash Bros, byla loni v létě obviněna ze sexuálního vztahu se 14letým hráčem. Po obvinění se odmlčela, nyní ale tvrdí, že ji samotnou ve Smash Bros komunitě zneužil 40letý muž.
Cinnpie
Cinnpie
Zdroj: Twitter: Cinnpie

Cinnamon „Cinnpie“ Dunson byla loni v létě obviněna z udržování sexuálního vztahu s nezletilým profesionálním hráčem, o čemž PLAYzone informoval. Troy „Puppeh“ Wells byl tehdy starý teprve 14 let, zatímco jí bylo již 24. Dostala zákaz účasti na turnajích, ale jinak až doteď mlčela. Cinnpie obvinění ze sexuálního zneužívání a groomingu odmítla. Podle vlastních slov nikdy nikoho neznásilnila a rozhodně není pedofil. Ji samotnou měl zneužít 40letý muž z komunity. Své vyjádření komentátorka sdílela prostřednictvím sociálních médií. 

„Nikdy jsem žádným způsobem nenutila jinou osobu, aby se mnou byla v sexuálním nebo romantickém vztahu,“ uvedla. Cinnpie zmiňuje 40letého muže, který „láká skupiny mladých soutěžících,“ zaměřuje se na mladé ženy s úmyslem je sexuálně zneužívat. To mělo potkat i ji – měla být sexuálně zneužita a ponechána ve skupině mužů, které neznala. Na radu právníků neuvedla žádné další informace ohledně této situace, o níž většina Smash komunity neměla tušení a již hodlá řešit soudně. Cinnpie chodí na terapii a prosí Smash komunitu, aby jí přestala říkat, aby se šla zabít. Komunita reagovala různě, mnohým se nelíbí, že se prakticky nevyjádřila k předchozím obviněním. Uvidíme, jak se tato situace nadále vyvine.    

Zdroj: ginx.tv