Přejít k hlavnímu obsahu

Kvalifikace dohrána a my máme rozlosováno pro první skupinovou fázi!

Poslední šanci stát se účastníkem Logitech FIFA COOL Ligy měli všichni hráči, kteří se registrovali do včerejší offline kvalifikace. Ta některým ukázala, jaké to je bojovat s prvotřídními hráči ve FIFĚ 22 s novými podmínkami, a jiným pomohla k přípravě na herní vlnu turnajů, která se žene. S úsměvem na tváři nakonec vyšla čtveřice profesionálních hráčů.
Kvalifikace dohrána a my máme rozlosováno pro první skupinovou fázi!
Kvalifikace dohrána a my máme rozlosováno pro první skupinovou fázi!
Zdroj: PLAYzone

Během slunečného čtvrtku se konala kvalifikace o poslední čtyři místečka do Logitech FIFA COOL Ligy, která se už rozjíždí. Konání kvalifikace o náš turnaj bylo přesunuto z důvodu překrytí s ligou pořádanou Top Gamingem a nespočtem žádostí o přesun na jiný termín. Pochopitelně jsme hráčům vyhověli a přesunuli kvalifikaci na čtvrtek. Zúčastnilo se celkem 29 hráčů a odehrála se pouze tři kola, jelikož nebylo potřeba dohrávat semifinálové klání.

Hned v prvním kole bylo postaráno o pár překvapení a zároveň i zklamání. Ze Sparty se kvalifikace zúčastnil TheJohny, ale místenku v Logitech FIFA COOL Lize si nevysloužil, jelikož hned v prvním kole prohrál s HodnymHolubem. Nedařilo se ani bývalému hráči rudých barev Bonymu, který stejně jako Johny vyletěl v prvním kole. Romankkovi, jakožto přemožiteli Bonyho, vystavil stopku ve druhém kole PanPeca, který pálil ostrými i ve čtvrtfinále a stal se prvním postoupivším. Probojovat se přes všechny tři kola dokázal i jeho kolega Mrkyy_. Dalším, kdo si Logitech FIFA COOL Ligu zahraje, je bývalý hráč Olomouce FCMARTIN momentálně působící v esportovém týmu DigiGames. Celou čtveřici doplní rovněž neporažený borec FKT.Aubík. Všechny zápasy kvalifikace s kompletními výsledky najdete na tomto odkaze.

Rozlosování první skupinové fáze Logitech FIFA COOL Ligy proběhlo hned po kvalifikaci, kde byli nejúspěšnější PanPeca, Mrkyy, FC MARTIN a Aubík. Tato čtveřice zalepila poslední volná místa a díky ní jsme získali finální počet hráčů pro první skupinovou fázi. Celkem 16 hráčů bylo rozřazeno do čtyř skupin, jež se budou hrát formátem GSL, stejně jako minulý ročník. Pro neználky, ve formátu GSL postupují dva hráči, kde je možné prohrát pouze jednou. Teď už ale na rozlosování samotných skupin...

  • Skupina A – Saint_SB10, Miki, RIIJK, Aubík
  • Skupina B – K1leris, Huhnak, Kucera, Pan_Peca
  • Skupina C – CptKubajz, Sirisetsedm, MrRici, FCMARTIN
  • Skupina D – Lukas22, Matejs, DRMi10, Mrkyy

Dočkali jsme se vyrovnaných čtyřčlenných skupin s velmi zajímavými variacemi. Nejvíc atraktivně vypadá skupina A, ovšem zdání může klamat. Jednotliví hráči budou ve skupinách bojovat o postup do druhé skupinové fáze, kde má jisté místo pouze elitní osmička z  AXE FIFA COOL Ligy

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: FIFA COOL liga