Přejít k hlavnímu obsahu

LeBron James jako další skin z edice Icon Series?

6. 7. 2021 | 16:48 Fortnite
Data mineři, jak už jsme tak od nich zvyklí, nám opět přinesli novinky. Tentokrát ivčetně informace, kdo se stane příští tváří Icon Série.
LeBron James
LeBron James
Zdroj: CSBSports.com

Před pár měsíci se Epic Games pochlubilo dokumentem, ve kterém prozradili, že pracují na několika budoucích spolupracích. Všechny jejich spolupráce se doposud pohybovaly hlavně kolem filmového a hudebního průmyslu. To ale neznamená, že si na své nepřijdou fanoušci sportu. V minulosti jsme se totiž dočkali obrovské spolupráce s několika fotbalovými týmy, takže nic nebrání tomu, aby se minulost opakovala. Součástí dokumentu byla i spolupráce s Lady Gaga, Dwane "The Rock" Johnsonem a LeBron Jamesem. A právě LeBronův skin nedávno objevili datamineři v souborech hry. 

Kdy bude skin dostupný a jak bude vypadat?

Přesnou podobu skinu ještě neznáme, ale mohl by se nacházet v souborech hry po novém velkém updatu, který přišel do hry dnes, 6. července. Datamineři se tak budou muset dostat přes zabezpečený obsah nového updatu, aby zjistili něco víc. Tento proces by mohl trvat i několik dní a je možné, že do té doby už bude LeBronův skin oficiálně venku.

V Chicagu se také objevil street art, který sloužil jako upoutávka právě pro LeBrona Jamese ve Fortnite. Doteď vlastně nebylo oficiálně oznámeno, co se street art snaží sdělit. 

Chicago Mural
Chicago Mural
Foto: Twitter

King Bling a LeBron James challenge

Krom oficiálního skinu si můžete vyzkoušet speciální challenge. Odměnou za splnění misí budou nejspíše XP body, jako u standardních misí. Vaše předměty budou postupně zlátnout, podle toho, jak postupujete s misemi. Po úplném splnění misí si budete moct v inventáři nastavit, jak moc chcete, aby váš skin LeBrona a předmětů byl zlatý.