Přejít k hlavnímu obsahu

LeBron James, The Rock, Ariana Grande nebo Naruto by se mohli stát součástí Fortnite

5. 5. 2021 | 12:40 Fortnite
Každý z nás zaznamenal rostoucí počet kolaborací, díky kterým se do Fortnite dostává unikátní obsah. Nově odhalené dokumenty prozrazují, že se můžeme těšit na spoustu novinek.
Fortnite
Fortnite
Zdroj: Epic Games

Během soudu mezi společností Apple a Epic Games se dostalo na veřejnost několik dokumentů včetně těch, které obsahují spolupráce Epic Games se společnostmi jako Marvel nebo Disney. Nejnovější spoluprací je série komiksů od DC Comics, díky níž si můžete odemknout speciální skiny oblíbených DC postav. Epic Games během soudu se společností Apple prozradili, které kolaborace byly nejziskovější. S velkým náskokem je na 1. místě Marvel před Lucas Films, na seznamu se objevují také Travis Scott, Marshmello nebo John Wick.

Nejziskovější kolaborace
Nejziskovější kolaborace
Zdroj: Fortnite Insider

Blíží se i další kolaborace?

Součástí dokumentu jsou i spolupráce, na kterých se pracuje a jsou připravovány. Na seznamu se tak objevili různí basketbalisté, postava Naruta, zpěvačky Ariana Grande a Lady Gaga nebo herec Dwayne Johnson. Obsahu s Ariana Grande a Lady Gaga jsme se měli dočkat už na konci minulého roku a není známo, jestli byly kolaborace zrušeny, nebo jen odloženy. Zpoždění má i The Rock, který se měl objevit během 1. čtvrtletí tohoto roku.

Zahrajeme si ve Fortnite basketbal?

Krom spoluprací se objevily i nápady přidat do hry basketbalovou minihru. Minihra bude nejspíše spojená se spoluprací s NBA, celkem by měla mít čtyři režimy, které zaručí, že se nebudete nudit.

Basketbal ve Fortnite
Basketbal ve Fortnite
Foto: Fortnite Insider