Přejít k hlavnímu obsahu

Legendární n0thing má svůj vlastní hudební hit! Vytvořil jej spolu s tvůrci bangeru EZ4ENCE

4. 10. 2021 | 10:00 Counter-Strike 2 Zajímavost
Autoři slavné písničky EZ4ENCE, která byla dokonce později přidána do hry jako music kit, přichází s dalším hitem. Novinka nese název Flashbang Dance a nehostuje na ní nikdo jiný než samotný stvořitel onoho tance, Jordan "n0thing" Gilbert.
Jordan "n0thing" Gilbert
Jordan "n0thing" Gilbert
Zdroj: Instagram

The Verrkars se proslavili v Counter-Strike komunitě zhruba před dvěma a půl lety, když vydali píseň EZ4ENCE, která se okamžitě stala hitem. Píseň, jak je z názvu patrné, byla věnovaná finskému celku ENCE, kterým se tehdy podařilo dostat až do samotného finále Majoru IEM Katowice 2019. Díky popularitě napříč komunitou se Valve o pár týdnů později dokonce rozhodlo onu píseň přidat do hry, jakožto nový music kit.

Nyní finská skupina přichází s dalším hitem, který nese název Flashbang Dance. Ovšem kromě The Verkkars se v písni jako host objevuje i bývalý americký hráč Jordan "n0thing" Gilbert. Rozhodně není náhodou, že se jedná právě o n0thinga, jelikož je to právě on, kdo byl strůjcem onoho proslulého tance pod vlivem flashbangu. Mimo to, že n0thinga můžeme vidět ve vkusném a vtipném klipu, tak ho máme možnost i slyšet. Je tomu skutečně tak, pokud jste někdy byli u něj na streamu, tak jistě víte, že n0thing vcelku slušně rapuje a zpívá, a tak i tuto svoji přednost využil v tomto projektu. Co na tuto novinku říkáte vy?

Štítky: n0thing, The Verkkars
Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.