Přejít k hlavnímu obsahu

Letošní sezónu Virtual GP dnes uzavře závod v Suzuce

12. 10. 2021 | 14:00 Virtuální závody Preview
Šampionát Mercedes-Benz Virtual GP 2021 se s fanoušky virtuálního motorsportu rozloučí již tohle úterý. Od 19. hodin se posledním závodem sezóny stane tradičně japonská Suzuka, kde už se ale nebude bojovat o titul mezi jezdci ani týmy.
Suzuka
Suzuka
Zdroj: Virtual GP

Slavný okruh v japonské Suzuce bude opět dějištěm posledního podniku letošní sezóny Virtual GP. Těšit se můžete především na mírně uvolněné boje domácí špičky, protože Lukáš Podstata a jeho tým Entropiq už mají dvojité prvenství v kapse. Všechny pozice na stupních vítězů ale ještě rozdány nejsou, o motivaci budou mít závodníci stále postaráno. Poslední představení letošního roku proběhne opět ve formulích Dallara IR18 z americké série IndyCar. Velké finále sezóny můžete sledovat v úterý od 19 hodin na našem Twitch kanále.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone
Zdroj: virtualgp.cz
Štítky: Virtual GP
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.