Přejít k hlavnímu obsahu

Máme mistra Evropy! TomasOW vyhrává Seasonal Tournament Guardians of The Ancient

26. 6. 2021 | 23:06 Legends of Runeterra
TomasOW ukazuje svoji skvělou formu a vyhrává Seasonal Tournamnet Guardians of The Ancient! Ve finále na jeho kvality nestačil ani Freshlobster a zástupce týmu Inaequalis si tak kromě 10 000 amerických dolarů, které dozajista jako výhra pro jednotlivce potěší, odnesl i titul mistra Evropy.
Tomáš "Tomasow" Peterka se stává mistrem Evropy
Tomáš "Tomasow" Peterka se stává mistrem Evropy
Zdroj: Riot Games

Čeští fanoušci karetní hry Legends of Runeterra mohou slavit, Tomáš "TomasOW" Peterka totiž ukázal svoji sílu v Seasonal Tournamnet Guardians of The Ancient a odnáší si titul mistra Evropy! Ve finále porazil Fleshrobstera a získal tak mimo jiné i výborných 10 000 amerických dolarů. Celá tato částka půjde v jeho prospěch, což muselo Tomáše rozhodně nesmírně potěšit. Jedná se o dosud největší výhru v historii jeho týmu Inaequalis, který má ve svých řadách v současné chvíli přes 750 aktivních hráčů snad v jakémkoliv herním titulu, na který může novodobý hráč jen pomyslet. Přesto, že tento tým jako jediný nemíří primárně na výsledky svých hráčů, ale na jejich korektní chování a rodinnou atmosféru, úspěchy na mnoha herních bitevních polích jim upřít nelze. Nyní tak na svou šňůru titulů přidávají ten doposud nejcennější.

„Nejdůležitější je si dávat malé, postupné cíle a pak vytrvalost. Moje první sny byly mít v týmu mastera, grandmastera, hrát první turnaj, vyhrát ho, začít sbírat body na MČR, dostat se tam, jo a taky porazit eSubu, to byl v začátcích náš velký hnací motor. Pak to bylo být na MČR na bedně a postupnými kroky vydržet a posouvat to dál,“ prozradil předseda celku Jan „Eldesan“ Pašek během svého rozhovoru v pořadu COOL Esport. Tehdy ještě asi netušil, že v týmu bude mít dost brzy i mistra Evropy.

Na jeho názor jsme se zeptali i dnes, protože kromě Tomáše samotného a jeho blízkých je Eldesan dozajista osobou pociťující radost a hrdost v největší možné míře. Každý úspěch žluťásků z Inae s nimi totiž prožívá naplno.

„Tomáš už dlouho dlouho svými výsledky dokazuje, že patří mezi evropskou špičku. Přes jeho mladí, je to velmi zkušený hráč, který dokáže předvídat a reagovat na soupeřovu hru. Ještě o něm uslyšíme, toto není náhodný výsledek, Tomáš poctivě trénuje, jde si za svým cílem a všichni v Inae mu moc držíme palce.“

Štítky: Inaequalis
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.