Přejít k hlavnímu obsahu

MAXX a zyored ukončují svoji zahraniční pouť, kdo se jejich služeb nyní zmocní?

17. 7. 2021 | 10:02 Counter-Strike 2
Byly tomu tři měsíce, co se slovenské duo MAXX – zyored vydalo na zahraniční pouť. Portugalská organizace GTZ Bulls se rozhodla poskládat mezinárodní pětici, která ale moc úspěchů nepřinesla a nyní přichází rozpad.
Rozloučení s hráči
Rozloučení s hráči
Zdroj: GTZ Bulls

Evropské pětici GTZ Bulls se za tři měsíce bohužel nepodařilo udělat díru do světa, tým se nedokázal vyhrabat ze třetí stovky světového žebříčku. Samotnému rozpadu sice nic moc nenasvědčovalo, ale vše se rozjelo v době, kdy Tomáš 'zyored' Cvaniga byl na dovolené a s týmem hrál jiný portugalský hráč. „Veľké veci sa dejú, keď odídete na dovču,“ napsal slovenský hráč suše na své sociální sítě. Podle následných slov Martina 'MAXX' Smolára se dva jiní parťáci mezitím rozhodli přestěhovat jinam, a organizace se tak rozhodla ukončit mezinárodní cestu.

„GTZ Bulls oznámili náš odchod a stávame sa voľnými hráčmi na zostatok sezóny. Kto by mal v prípade ponúk záujem, so zyom sa hlásime ako jednotlivci alebo aj dvojica,“ potvrdil vše MAXX na své fanpage. Jak ale sám píše, nyní vyvstává otázka, co s ním i zyoredem bude. Vyhlídky na konkrétní angažmá podle všeho ani jeden zatím nemá, možností může být ve hře více. Oba do Portugalska zamířili z Dark Tigers, kde aktuálně panuje nejistota a návrat se rozhodně vyloučit nedá. Kromě toho jsou nekompletní Sampi.Tipsport, případně jim může někdo udělat místo za cílem upgradu. Anebo oba mohou zůstat do konce sezóny bez týmu, kdo ví.

Bývalá sestava GTZ Bulls Esports:

 Portugalsko Rafael 'rafaxF' Faria
 Portugalsko José 'Linko' Duro
 Slovensko Martin 'MAXX' Smolár
 Slovensko Tomáš 'zyored' Cvaniga
 Španělsko Iván 'NaOw' González

 Portugalsko Pedro 'prada' Prada – trenér

Zdroj: @GTZBulls
Štítky: GTZ Bulls, Zyored, MAXX
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.