Přejít k hlavnímu obsahu

MČR sezóna pokračuje dnes večer. Přijď využít šance a užij si nefalšovanou kompetitivní zábavu

14. 10. 2021 | 10:00 Hearthstone MČR
Víkend utekl jak voda, takže je opět potřeba se soustředit na následující čtvrtek. MČR sezóna ve hře Hearthstone už má za sebou šest turnajů, což znamená, že na uzavření bodování zbývají pouze čtyři. Šanci se zapojit a uspět má však stále kdokoliv z vás!
MČR Nightcup #7
MČR Nightcup #7
Zdroj: grafika PLAYzone

Ve čtvrtek 7. října byl na programu MČR Nightcup s pořadovým číslem šest, který opět poznal jiného vítěze. Domácí scéna ukrývá spoustu špičkových hráčů, proto je někdy konzistence tím nejdůležitějším faktorem v kvalifikaci na velké turnaje. Tentokrát se šampionem daného turnaje stal Eichii z týmu Sazka.Inae, který ve finále porazil TullamoreDew z juniorky týmu Gifted.uRage. Eichii se tímto posunul na dělené čtvrté místo bodování, přes stovku MČR bodů se třetím dílčím úspěchem v kvalifikační sezóně zaskvěl i jeho poražený konkurent. Tým Gifted oproti tomu patří mezi dosud nejúspěšnější týmy, na postupových pozicích mají hned tři zástupce.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone

Teď už ale k tomu, co se odehraje tento týden. Sezóna samozřejmě pokračuje opět ve čtvrtek, kdy se na vás těší MČR Nightcup #7. Minule se přihlásilo 56 hráčů, což znamená, že pro zisk MČR bodů stačí vyhrát pouze dvakrát. A to přece není taková věda, ne?! My ale samozřejmě věříme, že vás je tu mnohem více, kteří touží zažít nefalšovanou kompetitivní zábavu, a třeba zabojovat o postup na Vodafone MČR 2021! Další kvalifikace dorazí tenhle čtvrek od 18 hodin, tak už laďte své balíky a vidíme se všichni na klání ve formátu Last Hero Standing.

Rozpis všech turnajů MČR sezóny:
Pondělí 6. září od 18:00MČR Nightcup #1
Čtvrtek 9. září od 18:00MČR Nightcup #2
Čtvrtek 16. září od 18:00MČR Nightcup #3
Čtvrtek 23. září od 18:00MČR Nightcup #4
Čtvrtek 30. září od 18:00MČR Nightcup #5
Čtvrtek 7. října od 18:00MČR Nightcup #6
Čtvrtek 14. října od 18:00MČR Nightcup #7
Čtvrtek 21. října od 18:00MČR Nightcup #8
Čtvrtek 28. října od 18:00MČR Nightcup #9
Neděle 31. října od 18:00MČR Nightcup #10
So-ne 6. a 7. listopaduFinále Vodafone MČR
Vodafone MČR v počítačových hrách
Vodafone MČR v počítačových hrách
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.