Přejít k hlavnímu obsahu

MČR v PUBG: Koho komentátoři doporučují sledovat?

9. 12. 2021 | 17:02 PUBG: Battlegrounds MČR
Do prvního zápasu letošního Vodafone MČR ve hře PUBG: Battlegrounds už zbývá pouze pár dní. Na to, koho se vyplatí na streamu pozorně sledovat, jsme se zeptali našeho čtyřčlenného komentátorského týmu. Co nám The Hateris, shadye, ImDivine a The RoughBaby doporučili?
MČR v PUBG
MČR v PUBG
Zdroj: PLAYzone
The Hateris
The Hateris
Zdroj: PLAYzone

Mezi týmy, které bych asi osobně sledoval, je v první řadě celek VIKÜRVI, který má našlapanou soupisku plnou hvězd, a dále také třeba týmy Burgir a CRYPTOVA kvůli jejím zahraničním střelcům, kteří jsou na českých turnajích více než nadprůměrní a ve spojení se zkušenostmi například Redgieho, Hawkiho a Gargiho to může být velice zajímavá podívaná.

shadye
shadye
Zdroj: PLAYzone

Sledoval bych určitě právě zmiňované favority, protože mají nespočet zkušeností s PUBG, kolikrát i ze zahraničí a tyhle věci se ve hře neskutečně projevují klidem, dominancí a postupem celého turnaje. Naopak tam budou určitě týmy, které se budou trošku trápit, těm se ale zase dá parádně fandit k nějakýmu tomu hype roundu! 

A u hráčů to bude už klasicky Pixel, Nowikk, Double, Hawki, DedR1x... Ono těch talentů u nás není málo a nerad bych to tu vypisoval, zkušený očko si najde toho správnýho střelce. Nikdy nevíte, kdo letos překvapí. Mezi moje tipy na týmy na sledování patří hlavně VIKÜRVI, Burgir, ENTERPRISE, FADEE Gaming a Gifted.uRage.

ImDivine
ImDivine
Zdroj: PLAYzone

Určitě doporučuju sledovat tým VIKÜRVI, jehož hráči by měli celý turnaj ovládnout a všechny reflektory budou mířené jejich směrem. Hráči, které bych doporučil sledovat, jsou SILERZZ (belgická raketa v barvách Burgiru), dedrix a grendys (power duo z týmů ENTERPRISE) a Duff (z FADEE Gaming).

TheRoughBaby
TheRoughBaby
Zdroj: PLAYzone

VIKÜRVI a Burgir, kvôli hráčom, ktorý majú vela skúseností a majú potenciál predvadzat fantastické a neobvyklé playe, ale určite budeme múdrejší po prvých pár zápasoch finálového víkendu.


Doporučení komentátorů se více méně shodují s tím, kterému týmu věří úplně nejvíc, o čemž ses mohl dočíst minule. I přesto, že největším favoritem turnaje je celek VIKÜRVI, určitě to neznamená to, že už mají vyhráno. Jako každý rok, i letos to na Vodafone Mistrovství České republiky v PUBG: Battlegrounds bude urputný boj, který bys určitě měl už o víkendu od soboty 11. prosince pozorně sledovat.

Štítky: MČR
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.