Přejít k hlavnímu obsahu

Metalová senzace Pentakill je zpět! Během virtuálního koncertu představí nové album

4. 9. 2021 | 23:04 League of Legends
Čekání je u konce, legendární metalová kapela Pentakill se již potřetí vrací s novým albem! Tentokrát si kapela pro své fanoušky kromě hudebního požitku připravila i propracovanou a interaktivní podívanou, která tu ještě nebyla. Pentakill představí své nejnovější album již za několik dní prostřednictvím virtuálního koncertu, a to úplně zdarma.
Pentakill: Lost Chapter
Pentakill: Lost Chapter
Zdroj: Riot Games

Za četná léta existence Riot Games a především jejich vlajkové lodi a jedné z nejoblíbenějších her na světě, League of Legends, jsme již všichni mohli zaznamenat, že tento velikán na poli videoherního průmyslu zvládne daleko více, než pouze tvořit kvalitní hry. Riot Games si získalo spoustu fanoušků také díky skvěle zpracovaným cinematicům a hlavně hudebním počinům, ať už se jedná o hudbu k jednotlivým šampionům anebo vlastní virtuální skupiny.

Fanoušci metalu zbystřete, pokud se vám již oposlouchal moderní pop a K-pop v podání True Damage a K/DA, máme pro vás skvělou zprávu. Legendární heavy-metalová kapela Pentakill se v novém kabátu již potřetí vrací na scénu. Tentokrát si písně z nejnovějšíha alba budeme moct poslechnout na virtuálním pódiu při jednorázovém koncertu ve spolupráci s Wave, The Mill a samozřejmě Riot Games.

Třetí album virtuální metalové senzace nese název Lost Chapter a jeho jednotlivé skladby se představí během stejnojmenného virtuálního koncertu, který se odehraje už 8. září ve 22:00 hodin. Dlouho očekávaný návrat Pentakillu přišel i s novou kampaní s využitím alternativní reality, která nás má plnohodnotně a interaktivně provést tajemným příběhem metalové kapely. Závěr celé kapitoly vyvrcholí během virtuálního koncertu a samotní diváci budou moci rozhodnout, jak tento příběh skončí.

Celou akci, která má trvat zhruba hodinu a půl, budete moct sledovat na platformě wave.watch, kam se všichni zájemci musí zaregistrovat. Nemusíte se bát, celý virtuální zážitek bude zcela zdarma. Co vás čeká a nemine? Diváci se podívají na návrat oblíbených postav a členů kapely v novém stylu, které tentokrát doplní Viego, a dokonce mohou komunikovat s ostatními fanoušky, hlasovat o dalším děnní a dokonce se pomocí Wavercam dostat na hlavní obrazovku.

Nezoufejte, pokud celou událost promeškáte, po skončení koncertu bude nové album alespoň dostupné i na všech hudebních platformách!

Štítky: Pentakill, Riot Games