Přejít k hlavnímu obsahu

Microsoft vydává kufr, jehož vzhled je inspirovaný konzolí

31. 7. 2021 | 12:00 Všechny hry
Společnost Microsoft již dávno nevydává jen hardware a počítačový software. Nyní přichází s jedinečným kufrem, jehož design je inspirovaný Xboxem Series X.
Nový jedinečný kufr.
Nový jedinečný kufr.
Zdroj: Microsoft

Microsoft přichází s unikátními nápady a sám ze sebe si rád udělá legraci. To se projevilo například koncem loňského roku, když společnost prodávala vánoční svetry s retro designem ve stylu Windows nebo programu Malování. Krom toho si mnoho uživatelů na internetu dělalo legraci z designu nové série Xbox Series X, který mnohým připomínal lednici. Microsoft tak v reakci na memes vydal vlastní skutečnou lednici, a později dokonce Xbox miniledničku. Nyní uvádí svůj unikátní „Xbox kufr“.

Za výrobou stojí australská a novozélandská odnož Xboxu společně se společností July, zabývající se výrobou kufrů. Kufr Xbox Series S není ale jen tak obyčejným zavazadlem, do něhož si můžete zabalit ponožky a čisté oblečení na dovolenou. Ve skutečnosti se jedná o pojízdnou herní stanici s obrazovkou a dalšími vymoženostmi.

Podobně jako v případě vydání lednice, tento kufr obdrželi různí influenceři s úkolem propagovat Microsoft Flight Simulator. Společnost na svém Twitteru pořádá soutěž, takže unikátní zavazadlo může skončit i v rukou jednoho šťastného účastníka. Můžeme jen doufat, že se dostane i na širší veřejnost. Lednice mohla být možná pouze zajímavým marketingovým tahem, ale vlastnit takový kufřík by nemuselo být špatné. Jeho majitelé v něm mohou uložit také xScreen, jenž by předplatitelé měli obdržet v lednu 2022.  

Zdroj: gamebyte.com
Štítky: Xbox