Přejít k hlavnímu obsahu

Xbox lednice? Kdepak. Přichází Xbox miniledničky!

7. 5. 2021 | 09:24 Všechny hry
Nápad na Xbox lednici původně vznikl pouze jako internetový vtip, který se ovšem nakonec stal skutečností. Nyní by podle zástupce Xboxu někdy v průběhu letošního roku měly jít do prodeje Xbox miniledničky.
Microsoft
Microsoft
Zdroj: Microsoft

Když byla nejnovější generace Xbox Series X odhalena, mnoho hráčů přirovnávalo její design k lednici, v důsledku čehož vznikla i řada memů. Společnost Microsoft se nenechala zahanbit a nakonec takovou lednici skutečně vytvořila. U příležitosti vydání Xbox Series X|S v listopadu 2020 je pak obdrželi oblíbený rapper Snoop Dogg a influencerka iJustine, o čemž už jsme také psali. 

Pak už stačil jen vylučovací souboj na Twitteru a věci se daly do běhu, aby vznikla miniaturní verze již zmíněné lednice, aby si ji do svých domovů mohli pořídit i nadšení fanoušci Xboxu. Datum, kdy by se minilednička mohla dostat do obchodů, zatím není známé, nicméně Aaron Greenerg, generální manažer z marketingového oddělení, tvrdí, že dostupné by měly být ještě v průběhu tohoto roku. 

Greenberg na svém Twitteru sdílel fotografie balíčku péče Xbox minilednice ve spolupráci s energy drinkem ZOA, který patří Dwaynu „The Rock“ Johnsonovi. Na Tweet samozřejmě reagovali další uživatelé, mezi nimi influencer Colteastwood, když uvedl, že má pro miniledničku perfektní místo. Greenberg zareagoval, že později tento rok se Xbox miniledničky dočká každý. Zatím není jasné, jestli se spotřebič dostane i mimo americký trh, nicméně doufat v to rozhodně můžeme. 

Zdroj: gamebyte.com
Štítky: Xbox, lednice, meme