Přejít k hlavnímu obsahu

Možnost předvést svůj talent, aneb šance a očekávání Inaequalis na Guseppe MČR v LoL

8. 11. 2021 | 08:17 League of Legends Preview
Předposlední tým celkového pořadí Guseppe MČR je Inaequalis. Ti půjdou do soubojů od 12. listopadu jako jeden z outsiderů, ovšem Mastercard Hitpoint Winter začali výhrou, tak určitě dokážou i na MČR někoho překvapit. Přeci jen, příběhů se na MČR píše hodně, tak proč by to nemohli být právě oni, kdo by se stali těmi černými koni celého turnaje.
Šance Inaequalis na MČR
Šance Inaequalis na MČR
Zdroj: PLAYzone

V našich týmových previews se dostáváme pomalu, ale jistě ke konci a dnes se mrkneme do tábora týmu Inaequalis. Ti jsou sedmým týmem v celkovém pořadí, ale nemůžeme na ně samozřejmě vůbec zapomínat. Někteří hráči jsou na naší scéně dostatečně známí a tudíž se dá očekávat v každém jejich zápase pořádná show. Začneme na topu, kde se představí MikePerewait. Ten je na naší scéně známým jménem a za dva roky si dokázal vytvořit dobrou pověst. V jungli mu bude asistovat Flawed, pro kterého se bude jednat o premiéru na domácí scéně.

Na midu se představí Francouz Manoblood. Stejně jako pro junglera, tak i pro něj se bude jednat o první ochutnávku české domácí scény. Na botu se vrátíme zpátky na naší scénu a mezi známé hráče. Barvy Inaequalis v pozici marksmana hájí Promise, který je odchovancem této organizace. Především na něm bude záviset to, jak Inae na MČR dopadnou. Soupisku uzavírá support Tristeqt, který je také navrátilec stejně jako jeho partner na roli marksmana. Na závěr můžeme říct, že Inaequalis budou mít velice těžké se prosadit, ale jak už jsme zmínili v úvodu, tak na MČR opravdu není nic nemožné a pokud přijedou s dobrou formou, tak mohou potrápit kohokoliv.

PLAYzone
PLAYzone
Foto: PLAYzone
Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.