Přejít k hlavnímu obsahu

Na Masters Tour Dalaran se zatím stihla probojovat již šestice našinců

11. 5. 2021 | 15:30 Hearthstone
Legendární město magie bude virtuálním hostitelem další zastávky seriálu Masters Tour a opět u toho budou i domácí hráči! Kvalifikovaných jich je aktuálně rovnou šest.
Dalaran
Dalaran
Zdroj: Blizzard

Masters Tour Orgrimmar se domácím hráčům úplně nejlépe nevyvedla – ostudu nám sice rozhodně neudělali, opravdu solidního skóre 7:2 ale dosáhl jen En1gma. Ten navíc i tak smolně skončil na 33. místě, čímž mu jen o jednu příčku uteklo nejen 500 dolarů, ale i jistý postup na další tour stop. Ten ponese název dle ikonického, létajícího města magie Dalaranu, a i když se při cestě na něj tentokrát domácí hráči tedy nemohli opřít o úspěch na předchozí zastávce, kvalifikovat se jich už stejně zvládlo hned šest! V první řadě jde samozřejmě o Jarlu, jenž má na všech zastávkách Masters Tour jako jediný český velmistr místo jisté.

Toho navíc stihlo doplnit několik dalších – už v polovině dubna uspěl na jednom z kvalifikačních turnajů Valdaboy, kterého o chvíli později následoval nepříliš známý slovenský hráč vystupující pod nickem Dayn. Vyhrát nějakou z kvalifikací již sice zatím žádný z našinců nedokázal, úspěchy ale zase sbírali na ladderu, kde se kvalifikovat povedlo RybkoviPipkovi a JoŽovi. A aby toho nebylo málo, Faeli ještě dosáhl na čtyři umístění v TOP 8, což navíc dokázal za jediný víkend.

Domácí hráči kvalifikovaní na HS Masters Tour Dalaran:

  •  Česká republika Jaromír "Jarla" Vyskočil – Nordavind
  •  Česká republika Oldřich "Faeli" Mahdal – Entropiq
  •  Slovensko Michal "JoŽo" Jozefek – Team Gravity
  •  Česká republika Michal "RybkaPipka" Rybák – Inaequalis
  •  Česká republika Valentin "Valdaboy" Ivanov – ENTERPRISE esports
  •  Slovensko Dayn
Štítky: Masters Tour
miluju videohry a hlavně ligu legend