Přejít k hlavnímu obsahu

Nastartujte motory! Vyzkoušejte Ferrari ve Fortnite

23. 7. 2021 | 08:27 Fortnite
Zažili jsme spoustu spoluprací s Fortnite, nyní nás ale čeká ta nejbizarnější. Do hry totiž zamířilo Ferrari a jejich nový model 296 GTB.
Ferrari x Fortnite
Ferrari x Fortnite
Zdroj: Epic Games

V průběhu posledních 2 let jsme ve Fortnite viděli nespočet spoluprací, ale s Ferrari? Unikátní spolupráce nyní míří do Fortnite a jeho součástí bude nemálo obsahu, takže se určitě nebudete nudit. Epic Games na svých sociálních sítích nahráli fotku loga Ferrari na lesklé karoserii, ve které se odrážel ikonický battle bus z Fortnite. To ihned spustilo spekulace o spolupráci s Ferrari, kterou ve stejný den potvrdili i data mineři. Ti v souborech hry nalezli zakódovaný soubor auta a několik složek, které byly spojené s blížící se spoluprací. 

Ferrari
Ferrari
Foto: Epic Games

Už během včerejšího dne bylo vozidlo do hry přidáno a můžete se v něm konečně projet. Zatím je známá pouze jedna lokace, kde se auto nachází, takže si musíte pospíšit, než vám ho někdo vyfoukne. Pokud chcete vylepšit svůj šatník, tak v Item Shopu naleznete různé kosmetické předměty od Ferrari. Auto se zatím nachází na přehradě u Hydro 16, takže s trochou štěstí si ho budete moc vyzkoušet na vlastní kůži. Stačí jako první přistát a získat na vás čekající auto. Přejeme příjemnou zábavu a lehkou nohu na plynu!

Lokace Ferrari
Lokace Ferrari
Foto: FortniteInsider