Přejít k hlavnímu obsahu

Nechvalně proslulé streamerce Amouranth chtěl někdo zapálit dům. Byla v nebezpečí?

16. 8. 2021 | 13:35 Twitch.tv
Amouranth na sebe na Twitchi strhává samé zajímavé věci. Svou kariéru si založila prakticky na ASMR streamech a zpopularizovala vysílání v bazéncích. Je tak logické, že si za tu dobu nadělala spoustu nepřátel. Zašlo to dokonce tak daleko, že se jí žhář podle všech informací pokusil podpálit její vlastní dům. Naštěstí vyvázla nezraněná.
Amouranth
Amouranth
Zdroj: Twitch Amouranth

Málokdo v dnešní době neslyšel o superstar Twitche Kaitlyn "Amouranth" Siraguse. Tato 27letá streamerka si vybudovala kariéru nevšedním způsobem. Provozuje hlavně ASMR streamy, což znamená že do mikrofonu funí a dělá všemožné zvuky. V jejím repertoáru ale mají místo také hry a cosplaye. Její obsah si odebírá 19 tisíc lidí na Twitchi a 4 miliony jí sledují. Spoustu fanoušků tak vyděsila, když na svůj Twitter napsala o požáru.

V pozdních hodinách jsem zpozorovala oheň, který vycházel z boční strany domu tam, kde skladuji odpadky a odpadkový koš. Proč k požáru došlo zatím nevím, vyšetřovatelé jsou přesvědčení, že se jedná o žhářství.

Pod tento tweet Amouranth dodala, že vyšetřovatelé prohlíží záznamy. Prý je ale ona, spolu se svými mazlíčky, v pořádku a v bezpečí. Ostatně to ale není poprvé, co se jí něco takového stalo. Minulý rok si někdo před její dům přinesl pyrotechniku, aby oslavil Den nezávislosti. Byl zatčen ještě předtím, než se něco stalo. Svým kolegům pak radí, aby se domluvili s policisty, kteří by jejich dům čas od času, v případě potřeby, zkontrolovali zvenku. Doufejme, že žhář bude co nejdříve polapen.

Štítky: Amouranth
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.