Přejít k hlavnímu obsahu

Amouranth se vysmála všem haterům: Vaše snahy mě shodit jsou marné!

11. 7. 2021 | 09:00 Twitch.tv
Asi není divu, že zrovna Amouranth se musí dennodenně potýkat s návalem urážek a pomluv od svých haterů. Kontroverzní streamy, bany, i veškerý obsah, který se až příliš často pohybuje na hranicích pravidel Twitche, jí zrovna na reputaci nepřidává. Amouranth se však nedávno všem svým odpůrcům vysmála, nenávist jí akorát přidává na popularitě. Jaké má ale plány do budoucna?
Amouranth
Amouranth
Zdroj: Twitch.tv

Nechvalně proslulá streamerka Kaitlyn 'Amouranth' Siragusa se v poslední době potýká s nenávistnými reakcemi svých zatvrzelých haterů na Twitchi. Samozřejmě u tak kontroverzní osoby by nešlo vůbec o nic nového, jenomže neodbytní odpůrci posouvají svou nenávist na novou úroveň. Amouranth byla v posledních měsících jednou z největších propagátorek odsuzovaných trendů, kterými jsou například streamování z vířivky anebo nestoudné ASMR vysílání, za což byla i potrestaná.

Právě tyto nedávné události pravděpodobně odstartovaly daleko větší vlnu nenávisti, než na kterou je Siragusa zvyklá. Nezdá se však, že by ji taková pozornost nějak zvlášť trápila, ba právě naopak. Amouranth se nedávno na svých sociálních sítích těmto haterům vysmála. Kromě nenávistných komentářů se někteří odpůrci snaží Amouranth uškodit i mimo streamy, například pošpiněním jejího jména a podniků.

Tito nenávistní pitomci do toho doslova vkládají veškerou energii i duši a pracují ještě tvrději, než mí opravdoví zaměstnanci z mediálního oddělení – dělají mi reklamu zcela zdarma,

vysmívá se Amouranth na svých sociálních sítích.

Populární streamerka však není úplně bezstarostná. Současná nenávist na Twitchi jí sice nyní přidává na popularitě, avšak může také negativně ovlivnit její vyhlídky do budoucna. Amouranth má v plánu naplno využít všechen svůj "egirl potenciál", dokud může, a následně platformu opustit a založit vlastní útulek na záchranu zvířat v Texasu. Siragusa se obává, že její streamerská persona ji však bude i nadále pronásledovat a ne všichni diváci ji nechají se prostě tiše vytratit.

Než si tedy Amouranth splní svůj sen, chce být ve všech ohledech soběstačná a z Twitche ji prozatím nikdo jen tak nevystrnadí. Jak to vypadá, výstražné bany na Twitchi jí také akorát přidávají na popularitě, což potvrzuje nedávný nárůst followerů i předplatitelů (cca 20 000). Dle jejích slov to ale nevypadá, že by měla v plánu svůj obsah mírnit, nýbrž se snaží ze své současné situace vytřískat, co se jen dá. Uvidíme tedy, jestli Twitch bude příště ve svých opatřeních ostřejší, anebo i nadále zůstane u neškodného cenění zubů.

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Amouranth