Přejít k hlavnímu obsahu

Něco pro fanoušky esportu! V Olomouci vyrostlo nové komunitní gamingové centrum

21. 6. 2021 | 08:00 Všechny hry
Před týdnem se otevřely brány největšího komunitního gaming centra v Olomouci, které nese jméno po svém městě – Olomouc Gaming Center, zkráceně OGC. V čem je toto centrum unikátní?
OGC
OGC
Zdroj: OGC

Unikátní je olomoucké centrum zejména tím, že se zde kloubí různé faktory zábavy pro mladou generaci Z. Na své si zde přijde opravdu každý. Zahrát si tu můžete ve speciální gaming aréně, kde se nachází 20 počítačů. Naopak v moderní kavárně si můžete posedět s kamarády a sledovat esportové ligy či svého oblíbeného streamera. Denně zde běží esportové přenosy na čtyřmetrové projekční ploše. Kromě toho tu také je k dispozici široká nabídka deskových her či komixů. 

Další zábavu najdete v chill roomu, která disponuje moderními konzolemi od PlayStationu, na nichž si můžete zahrát zdarma. OGC dále disponuje nejlepší místností určenou na bootcampy, která umožňuje týmům nerušeně trénovat a zdokonalovat své herní dovednosti. Jelikož zde budou hrát ty nejnáročnější hráči, tak je místnost vybavena deseti našlapanými počítači a 240 Hz herními monitory Samsung Odyssey G7.

Brány jsou otevřeny každý den od 10:00, více informací nejen o otevírací době najdete na stránkách OGC. Pokud vás centrum zaujalo, sledovat jej můžete také na sociálních sítích, jak se sluší a patří.

Pro zajímavost, v OGC to fungovalo ještě před otevřením a natáčel se zde projekt Zdravý hráč s týmem Inside Games. Na sraz fanoušků svého streamu pak Olomouc Gaming Center využije v blízké době Idyiom.

OGC
OGC
Zdroj: OGC
OGC
OGC
Zdroj: OGC