Přejít k hlavnímu obsahu

Nejlepší český hráč PiXeL1K je součásti supertýmu! Zahraje si s bývalými hráči FaZe nebo Liquid

24. 5. 2021 | 10:31 PUBG: Battlegrounds
Nejlepší český PUBG hráč se stává součástí nového týmu, jehož součástí jsou hráči světového kalibru! Do jakého týmu se český střelec dostal? A kdo se stali jeho spoluhráči pod křídly turecké organizace Digital Athletics?
PiXeL1K
PiXeL1K
Zdroj: Team Liquid

Miloslav "PiXeL1K" Feik se naposledy představil pod křídly Liquid, kde se stal součástí týmu jako pátý hráč v turnaji PGI.S, který probíhal od začátku února do konce března a kde se hrálo o rekordní prize pool 7 milionů dolarů. Od té doby se zúčastnil různých turnajů, ale pokaždé se jednalo o jiný tým. Nyní ale přichází změna.

Jeho novým působištěm se stává Digital Athletics. Známá turecká organizace se vzdala ryze domácích hráčů a definitivně se vydává do vod mezinárodních sestav. Díky DA si PiXeL1K zahraje i finále PCS 4 o 250 000 EUR, kde tato organizace získala přímou pozvánku a půjde tak o první oficiální zápasy tohoto týmu, hned mezi špičkou.

Pokud se ptáte, kdo budou novými spoluhráči nejlepšího českého hráče, tak jde o trio vard, ubah, Sambty. Největší hvězdou je bezesporu ubah, který v minulosti působil v týmech FaZe a NaVi a celkově za svoji PUBG kariéru vyhrál skoro 400 tisíc dolarů. Přece jenom, jde o někdejšího vicemistra světa! Sambty naopak dříve nastupoval za jiné hvězdné týmy Team Liquid a WTSG, jeho forma je však otázkou, jelikož od kompetitivního PUBG si jedno z finských dvojčat dávalo více než roční pauzu od aktivního hra. Poslední hráč vard chvíli nastupoval se Sambtym v týmu WSTG, v minulosti dále hájil barvy týmu Ninjas in Pyjamas nebo TSM.

Sestava Digital Athletics:

 Česká republika Miloslav "PiXeL1K" Feik
 Finsko Samu "Sambty" Kauppinen
 Velká Británie Alex "vard" Gouge
 Rusko Ivan "ubah" Kapustin

Digital Athletics
Digital Athletics
Zdroj: Digital Athletics
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!