Přejít k hlavnímu obsahu

Největší český tým Inaequalis slaví 10 let své existence

8. 6. 2021 | 20:41 Všechny hry
Inaequalis je na domácí esportové scéně velkým pojmem, který nemá sice tunu velkých úspěchů, ale jeho cesta je naprosto odlišná. Inaequalis je totiž týmem pro naprosto pro všechny, kdo má zájem být součástí a je ochoten dodržovat týmové hodnoty, nezávisle na dovednostní úrovni.
Inaequalis
Inaequalis
Zdroj: oficiální grafika

Inaequalis v minulosti uspořádali například první esportový ples, jinak jde v první řadě o herní tým. Aktuálně podporují 13 různých her a celkově mají pod sebou více než devět stovek aktivních hráčů – přitom před deseti let pojem Inaequalis vznikl čistě jako StarCraft II klan. Dota 2 hráči Inae třeba reprezentovali Českou republiku na Mistrovství světa v Jižní Koreji, organizace má slot v prestižní lize Hitpoint Masters a Hearthstone hráč RybkaPipka získal loni vůbec první medaili z Mistrovství ČR. Výstavním artiklem aktivit Inaequalis je také FIFA sekce klubu FC Viktorie Plzeň s názvem FCVP esport, jejíž hráč T9Laky byl zvolen vůbec prvním eFotbalistou roku.

Při příležitosti desetiletého výročí se Inaequalis v čele s Janem 'Eldesan' Paškem rozhodli uspořádat oslavu v rámci chotěbořského Festivalu Fantazie. Uvolněná pandemická opatření dovolí konání téhle tradiční akce a Inae toho náležitě využijí. V sobotu 10. července se fanoušci mohou těšit na celodenní program s esportovou tématikou, kterou zakončí narozeninová afterparty. Pro více informací sledujte oficiální událost.

Šéf herního klubu se vyjádřil následovně: „Inae mě provází skoro čtvrtinou mého života. Tento projekt beru jako své dítě a vždy bude v mém srdci. Díky Inae jsem poznal spousty úžasných lidí, a virtuální přátelství se již dávno stalo skutečným. Úžasné na tom je, že nejsem sám a tento pocit díky našim hodnotám, prožívá mnoho našich členů. Chtěl bych jim všem moc poděkovat a připomenout: Inaequalis děláte vy všichni, moc díky.“

Štítky: Inaequalis
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.