Přejít k hlavnímu obsahu

Nejvyšší budovu světa rozzářil nový seriál Arcane. Podívejte se na unikátní světelnou show

3. 11. 2021 | 09:43 League of Legends Lifestyle
Nejvyšší budova světa, dubajská Burdž Chalífa, se na chvíli stala největší obrazovkou světa. Stavbu na tři minuty rozzářil trailer na nový seriál Arcane, který budou moci diváci poprvé zhlédnout již tuto neděli 7. listopadu na Netflixu. Trailer se promítal po celé výšce 160patrové budovy, která činí 828 metrů. 
Burj Khalifa x Arcane
Burj Khalifa x Arcane
Zdroj: Dubai City / Riot Games

Seriál Arcane ze světa populární hry League of Legends vypráví o křehké rovnováze mezi dvěma městy – bohatým Piltoverem a chmurným Zaunem. Ta jsou známá napříč světem Runeterra jako „města pokroku“ a mnoho brilantních mozků je nazývá svým domovem. Vytvoření hextechu, tedy způsobu, jakým může člověk ovládat magii, tuto křehkou rovnováhu ohrožuje. Arcane vypráví příběhy šampionů League of Legends a celá série je vytvořena tak, aby fanoušky vtáhla do komplexního světa plného morálních dilemat, dechberoucí animace a napínavého vyprávění.

Show spojená s premiérou bude středem celosvětové oslavy hráčů a fanoušků League of Legends a spojí se s mistrovstvím světa v této hře. V loňském roce mistrovství sledovalo téměř 50 milionů diváků.

Štítky: Arcane
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.