Přejít k hlavnímu obsahu

Nová sestava eSuby je tady! Přichází další vlna dominance modré krve?

9. 6. 2021 | 21:53 League of Legends
eSuba do dneška tajila svou sestavu na letní část Hitpoint Masters. Důvody k tomu jsou určitě pochopitelné. Kromě Sajatora a Sacrifice byla soupiska prázdná a nyní se dozvídáme nového topaře, marksmana a supporta modré krve. Dokáží navázat na úspěch jejich předchůdců a udělají si dobré jméno i na evropské scéně?
Nová sestava eSuby
Nová sestava eSuby
Zdroj: eSuba

Tak je to tady. Nejúspěšnější česká League of Legends organizace přináší novinky o své sestavě na letní split. Po odchodu rovnou trojice hráčů zůstalo hodně otazníků a málo odpovědí. Ovšem eSuba si dokázala jako vždy skvěle poradit a nové trio přináší stejný respekt. Budou hráči pokračovat ve šlépějích jejich předchůdců a prosadí se i v zahraničí? To nám řekne teprve čas, ale nyní už k samotným změnám.

Na topové lince nahrazuje Adisse velký talent s přezdívkou Welcom. Jeho příchod byl možná částečně ovlivněn i novou trenérskou dvojící, se kterou působil už v týmu Vikingekrig Esports, ale to určitě není nic na škodu. Další změna přichází na botu. Dvojice Hiro a Rufus nám bude určitě v Hitpointu chybět, ale přichází nové našlapané duo. Dany a Vasked oživují botlinku eSuby a určitě se máme na co těšit. Oba spolu už hráli v minulých týmech, takže to hlavní je splněno – týmová chemie je na místě v každé roli.

Nová sestava eSuby je tím pádem následovná:

 Česká republika Hoang “Welcom” Quan Nguyen
 Česká republika Alex “Sacrifice” Zach
 Česká republika Jan “Sajator” Zítek
 Česká republika Daniel “Dany” Novák
 Česká republika Václav “Vasked” Benda

Guseppe MČR Tour
Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz
Štítky: eSuba
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.