Přejít k hlavnímu obsahu

To byla rychlovka! Oblíbená lan párty Quietus Day se během pár dní kompletně naplnila

7. 6. 2021 | 15:10 Counter-Strike 2
Tradiční lan párty už na domácí scéně mnoho není. Na CS:GO scéně však jedna stále žije a i v letošním roce vše nasvědčuje tomu, že se uskuteční. Přece jenom, když to šlo loni, může to jít i letos! 16. ročník akce se odehraje na přelomu července a srpna, registrace byly počínaje 1. červnem otevřeny.
Quietus Day
Quietus Day
Zdroj: oficiální grafika

UPDATE: Komunita je po offline akcích opravdu dychtivá, takže kapacita 20 týmů se naplnila opravdu rychle. Další týmy se navíc podle slov organizátorů ptají na další místa, takže i kdyby někteří nepotvrdili své registrace, zájemců bude nadále spousta. Z těchto důvodů byly tedy registrace uzavřeny a nedá se očekávat, že by se ještě vůbec otevřely. Quietus Day opravdu táhne a jak se dalo očekávat, přihlásila se hlavně spousta kamarádských mixů, jako jsou třeba Value Skins v čele s bladem. Z řad týmů pak mezi 20 registrovanými celky najdeme Fadee Gaming nebo eSuba Youngsters. Na přelomu července a srpna nás čeká opravdu parádní víkend!

AORUS MČR Tour
AORUS MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone

Termín konání 16. ročníku akce Quietus Day byl oznámen již začátkem roku, vzhledem k nejistotě kolem opatření se však se spuštěním registrací čekalo až do června. Sportovní a kulturní centrum ve Starém Městě u Uherského Hradiště ale bude skutečně dějištěm dalšího ročníku a může tak jít o jednu z opravdového mála offline akcí v letošním roce. Organizátoři však spolu s možností registrace oznámili také nutná opatření, která platí v tento moment, a i když není jisté, co bude za necelé dva měsíce, je potřebné je brát na zřetel.

Každý účastník musí mít v době konání akce negativní antigenní nebo PCR test, certifikát o provedení očkování, nebo potvrzení o prodělání nemoci covid-19 v posledních 180 dnech. Kromě toho jsou aktuální nutností respirátory ve vnitřních prostorech, což se ale ještě právě může změnit. Spolu s nutnými změnami bylo zvýšeno i vstupné na 1000 Kč, aby mohla plnohodnotně proběhnout. Registrace jsou otevřeny celkem pro 20 týmů.

Komunitní oblíbenost ale jistě i přes všechny povinnosti kapacitu naplní. Quietus Day už poslední dobou neláká týmy jako takové, spousta známých hráčů se však ve Starém Městě představí v rámci různých mixů s kamarády, díky čemuž je atmosféra opravdu jedinečná. Pokud vás tedy lan párty lákají, QDčko si určitě nenechte ujít!

Štítky: Quietus Day
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.