Přejít k hlavnímu obsahu

PENTAKILL se vrací na hudební scénu League of Legends

6. 4. 2021 | 18:11 League of Legends
Riot Games v posledních letech začali investovat více a více peněz do své hudební sekce. Určitě nejpopulárnější skupinou je momentálně virtuální dívčí skupina KDA, ale kdo by mohl zapomenout na jednu z prvních skupin, kterými jsou PENTAKILL. Po několika letech se vrací na scénu a to přímo do play-off severoamerické LCS.
Pentakill se vrací do League of Legends
Pentakill se vrací do League of Legends
Zdroj: Riot Games

Fanoušci League of Legends si v posledních letech už pomalu zvykli na K-pop v podání virtuálních skupin True Damage a K/DA. Ovšem jak čas plyne, lidé se začali ptát, co se stalo s Pentakillem a proč nevydali více písniček, když jejich první album Grasp of Undying bylo v roce 2017 na vrchu všech hudebních playlistů a jejich videoklip k písničce Mortal Reminder na YouTube zhlédlo více než 50 milionů lidí.

Nyní dostáváme odpověď. Pentakill se šetřil a tento rok přijde s novou písničkou, kterou nám představí živě při zahajovací ceremonii poslední části play-off LCS. Skupinu naživo v Greek Theatre v Los Angeles předvede norská rocková legenda Jørn Lande, takže se máme na co těšit.

Právě toto představení je začátkem spolupráce firmy na výrobu kytar Jackson právě s LCS. Podle zatím dostupných informací to nebude jediná věc, kterou nám mají v plánu přinést. Bohužel na přesnější informace si budeme muset ještě nějakou dobu počkat.

Živé představení v Greek Theatre se uskuteční tento týden v sobotu během zahajovacího ceremoniálu posledního víkendu LCS. Zápas TSM proti Team Liquid začíná ve 22:00 našeho času, takže doporučujeme se zastavit už o něco dřív a podívat se na skvělou show.

Štítky: Pentakill, Riot Games, lcs
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.