Přejít k hlavnímu obsahu

PewDiePie a Marzia jsou po osmi letech svoji

20. 8. 2019 | 21:03 Všechny hry
Hvězda herního youtube, PewDiePie, se oženil se svojí snoubenkou a bývalou youtuberkou Marziou Bisognin přesně po osmi letech od jejich prvního setkání.
PewDiePie
PewDiePie

K jejich dlouho očekávanému zasnoubení došlo letos v dubnu a k svatbě pak tento týden v kruhu nejbližších přátel a rodiny. Pár to oznámil na svých sociálních sítích společně se svatebními fotkami dnes. "Jsme svoji! Jsem nejšťastnější, jaký můžu být, a mám štěstí, že mohu sdílet svůj život s touto úžasnou ženou," napsal PewDiePie ke svému příspěvku na twitter. Hodně štěstí do společného života jim popřála spousta známých youtuberů, jako například JackSepticEye nebo MrBeast.

PewDiePie

Pár momentálně žije ve Velké Británii společně se svými dvěma psy a ježkem, Edgarem, Mayou a Dogym. Seznámili se díky společnému kamarádovi, který Marzie ukázal youtube kanál, který byl Felixův, Marzia poté poslala Felixovi email, kde mu řekla, že se jí jeho tvorba líbí a tak vztah na dálku mezi Felixem ze Švédska a italkou Marziou začal.

PewDiePie je youtube hvězda, kterou zná každý i když se zrovna o herní videa nezajímá. Marzia se od roku 2014 také věnovala youtube. Její kanál se zaměřoval na líčení, knihy, módu, DIY a okrajově na počítačové hry, ale v roce 2018 oznámila konec své tvorby a momentálně se věnuje vlastní módní značce.