Přejít k hlavnímu obsahu

PiXeL1K a Entropiq ve finále finské ligy, které startuje již v pátek!

19. 10. 2021 | 22:28 PUBG: Battlegrounds Turnaj
Po týdnu odmlky se vrací prestižní finská liga PSL, která se nachází v 6. kole, ze kterého je to již krůček do Grand finále, kde se týmy utkají o 15 000 eur. Ve hře je i početné zastoupení domácích týmů! Které týmy se dnes v soutěži představí?
PSL Winter Challenge
PSL Winter Challenge
Zdroj: Twitter

Update #1: Z Upper bracketu postupovala nejlepší osmička do Grand finále. Skupinu opanoval PiXeL1Kův tým Mercurial, následovaný týmy Entropiq a Team Liquid. Tým Sheeesh skončil na 12. pozici, což znamená, že je zítra uvidíme v Lower Bracketu. Překvapením je výsledek týmů Natus Vincere a Heroic, kteří musí zítra v Lower Bracketu bojovat o přežití, přeci jen se jedná týmy, které postoupily na blížící se světový šampionát PGC.

Výsledky
Výsledky
Zdroj: twire.gg

Update #2: Oči fanoušků domácí scény směřovali k Lower Bracketu, kde se představila dvojice českých hráčů v týmu Sheeesh, český tým ENTERPRISE a Nowikk v týmu Fahre Muni. Pro účast ve finále bylo nutné skončit v TOP 8. Bohužel týmům s domácím zastoupením se nedařilo a všechny skončily mimo postupové příčky. Ve finále se tak představí pouze organizace Entropiq a český hráč PiXeL1K v týmu Mercurial. Grand finále o prize pool 15 000 Euro startuje již v pátek 22.10.! Během 3 hracích dnů se odehraje 18 zápasů, ze kterého nejlepší 4 berou finanční odměnu.

Lower Bracket
Lower Bracket
Zdroj: twire.gg

Aktuální 6. kolo je rozděleno na 2 části – Upper a Lower Bracket. Dnešním dnem od 18:00 startuje Upper Bracket, v němž se představí 16 týmů. Odsud pak osmička těch nejlepších postoupí do Grand finále. Zbylé týmy se připojí k týmům v Lower Bracketu, u nichž už v úterý vyvrcholí boje o místa zbylých 8 zástupců v Grand finále.

Oba dny se bude hrát šestice her ve formátu SUPER – důležitá je tak konzistentnost, nikoliv počet výher. Jaké týmy se nachází v Upper Bracketu? Kromě velkých jmen, jako je Virtus.pro, Team Liquid, Natus Vincere či HEROIC, se zde nachází i trojice domácích zástupců. V první řadě jde o českou organizaci Entropiq, kde působí zahraniční soupiska. Dále se představí tým Mercurial, v němž se nachází PiXeL1K a jeho bývalý DA tým. Třetím zástupcem je pak tým Sheeesh, za nějž střílí dvojice českých hráčů Double a gargi-. Zbylý seznam týmů naleznete zde.

Lupa
Lupa
Zdroj: PLAYzone

Toť ovšem není vše, zástupce máme i v Lower bracketu, kde se účastníci taktéž zapojí do bojů o finále. V osmičce týmů, které čekají na nepostupující týmy z Upper Bracketu, najdeme nedávné účastníky PCS 5 – ENCE a GEAR UP. Kromě toho se zde nachází i organizace ENTERPRISE a tým Fahre Muni, za něž nastupuje český hráč Nowikk. Obě části jsou oficiálně streamovány, výsledky naleznete na portále twire.gg.

Zdroj: Elisa Esport
Štítky: PUBG SuomiLiiga
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!