Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone kalendář: Tento týden zdobí akce o postup na MČR a především pořádná porcí CS:GO

20. 9. 2021 | 17:59 Všechny hry PLAYzone
Utíká to rychle jako voda a třetí PLAYzone kalendář je tady. Tentokrát už jde v některých místech opravdu do tuhého. Kromě různých kvalifikací na MČR, ať už počítačových nebo mobilních hrách, se také dozvíme tři týmy, které budou naši scénu zastupovat v turnaji CEE Champions o 20 000 dolarů. K tomu ještě přijde také Samsung Last Call ve hře Brawl Stars, takže bude na co se koukat!
Třetí týden PLAYzone kalendáře
Třetí týden PLAYzone kalendáře
Zdroj: PLAYzone

Pokud jste fanoušek esportu, nebo si jenom rádi zahrajete s nábojem, tak tento týden je opravdu pro vás jako stvořený. Pořádná porce streamů, kde se tentokrát bude jednat o daleko větší variaci než doteď. Druhé kolo Logitech McLaren G Challenge pro závodní fanoušky, Samsung Last Call pro náruživce do Brawl Stars a samozřejmě nesmíme zapomenout na BLAST Premier. V turnajích vám poprvé letos naservírujeme PUBG, mobilní hry i poslední sérii kvalifikací na MČR v rámci League of Legends. Čeho se stanete součástí právě vy?

Streamy
Streamy
Foto: PLAYzone

Pondělí

Úterý

Středa

Pátek

Sobota

Neděle

Turnaje
Turnaje
Foto: PLAYzone
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.