Přejít k hlavnímu obsahu

Po třech týdnech je Jarla v Grandmasters na druhém místě

29. 4. 2021 | 10:20 Hearthstone
Hearthstone Grandmasters, nejprestižnější HS liga na světě, má za sebou první tři týdny základní části. V její evropské části v nich své štěstí zkoušel i Jaromír "Jarla" Vyskočil, kterému se zatím dařilo skvěle.
Jaromír "Jarla" vyskočil
Jaromír "Jarla" vyskočil
Zdroj: Nordavind

Letošní sezóna Hearthstone Grandmasters už je v plném proudu a čeští fanoušci si rozhodně nemají na co stěžovat. Uplynout doposud stihly tři z osmi hracích týdnů, po nichž nás nyní čeká přestávka způsobená Masters Tour Orgrimmar, a jediný domácí velmistr Jaromír "Jarla" Vyskočil v nich přímo exceloval. V GSL skupinách, které otevírají každý ze sedmi týdnů herní části, uspěl pokaždé a při streamovaných víkendových soubojích tak nechyběl ani jednou.

I v nich navíc předváděl solidní výkony – v prvním týdnu sice ve víkendovém Single Elimination pavouku vypadl hned na úvod, když ho porazil Thijs "Thijs" Molendijk. V druhém už si došel alespoň pro jednu výhru, i když nad jeho síly byl hned po ní Enzo "Warma" Floch . Ve třetím týdnu ale Jarla ukázal, že mu problém nedělá ani nepříliš oblíbený formát Specialist, a udolal jak Thea "Felkeine" Dumonta, tak Simona "Leta" Liguoriho.

Že poté nestačil na Joffreyho "Swidz" Cunata, už ho mrzet moc nemusí – celkově má teď totiž Jarla na kontě nádherných devět bodů, které mu stačí na krásné druhé místo. Nad ním je navíc Thijs, jenž má bodů stejně, a vlastně lze tedy říct, že se Jarla nachází na čele tabulky. Letošní sezónu si zkrátka rozehrál skvěle, tak snad v ní tak bude i pokračovat!

HS Grandmasters 2021, pořadí v evropské části po třetím týdnu
HS Grandmasters 2021, pořadí v evropské části po třetím týdnu
Zdroj: Blizzard
miluju videohry a hlavně ligu legend