Přejít k hlavnímu obsahu

Poraz tým hvězd a obsaď luxusní sídlo v Praze. Zábavná výzva pro hráče všech úrovní je tady

8. 9. 2021 | 11:02 VALORANT Zajímavost
Pokud zbožňujete VALORANT a doteď jste čekali na svou příležitost, kde můžete zazářit, právě teď přichází váš čas. Jedinečná 14denní výzva Spike Masters prověří české a slovenské amatérské hráče a nabídne jim pohádkovou odměnu. Přihlásit se můžete i vy a získat tak šanci zabojovat si o luxusní pobyt v pražském sídle.
Spike Masters
Spike Masters
Zdroj: Spike Masters

Skvělá zpráva pro všechny česko-slovenské VALORANT hráče a milovníky kompetitivního hraní. Riot si pro domácí nadšence připravil neobvyklý turnaj, který tentokrát není směrovaný na profesionály, ale na všechny ostatní – tedy casual hráče zapálené do hry, soutěžení a skvělých zážitků. Nadcházející turnaj nese název Spike Masters a kromě cílové skupiny bude mít také naprosto unikátní herní formát.

Všichni zaregistrování hráči budou mít v rámci 14denní zábavné výzvy jedinečnou šanci ukázat své schopnosti a vyhrát pobyt v luxusním sídle VALORANT HQ pro celý pětičlenný tým. Nezáleží na ranku, ani na tom, jak na vašich zkušenostech, zúčastnit se může každý nad 18 let. Stačí si najít svůj vlastní tým a přihlásit se na jeden nebo více vyzývatelských zápasů. Jak se posléze na tento zápas kvalifikovat? Hrát rankedy, hrát rankedy a zase jenom hrát rankedy.

První Spike Masteři
První Spike Masteři
: spikemasters-cz.playvalorant.com

Od 8. září se bude sčítat čas strávený kompetitivním hraním za všechny členy týmu. Tým s nejvíce hodinami bude moct v daný den soupěřit proti aktuálním Spike Masterům a mít tak šanci je nahradit ve VALORANT HQ. Prvními Spike Mastery je tým složený z domácích streamerů, kde nechybí spajKK, Cantzer, Koki, Artix a HaiseT. Vyhrajte, staňte se Spike Mastery a pobyt v luxusním sídle v pražské V TOWER je váš.

Jak dlouho můžete trávit svůj čas ve VALORANT HQ? To je jen a pouze na vás. Musíte však svá privilegia obhájit v zápasech proti dalším vyzyvatelům. Mějte však na paměti, že čím déle v HQ strávíte, tím více dostanete handicapů do dalších zápasů. Všichni vás budou sledovat, můžete tak divákům ukázat, co ve vás skutečně je. Teď ale to nejdůležitější. Proč se vůbec chtít dostat do VALORANT HQ, ptáte se?

Ve VALORANT HQ na vás čekají ty nejvýkonnější herní mašiny včetně toho nejrychlejšího připojení, soukromý kinosál, golfový trenažér, wellness s bazénem, jacuzzi, sauna s párou, posilovna i osobní kuchař. Tak co, stále ještě váháte? Vrhněte se po této příležitosti po hlavě a pospěšte si s registracemi, všechny potřebné informace najdete zde. Váš drahocenný čas strávený hraním se začne počítat už zanedlouho!

Užijte si benefitů VALORANT HQ
Užijte si benefitů VALORANT HQ
: spikemasters-cz.playvalorant.com