Přejít k hlavnímu obsahu

První prohra, ale i další tři body! SINNERS mají v ESEA Premier ve skupině B téměř jisté první místo

11. 6. 2021 | 11:00 Counter-Strike 2
SINNERS Esports za sebou mají další dva zápasy v ESEA Premier S37, konkrétně proti Sangal Esports a GamerLegion. Proti Turkům sice poznali poprvé hořkost porážky, ale proti Zerovi a spol. už byli neomylní a ve skupině B skončí pravděpodobně na prvním místě! Jak se oba duely měly?
SINNERS na bootcampu
SINNERS na bootcampu
Zdroj: SINNERS Esports

Nejlepší český celek SINNERS může být se svými výsledky v ESEA Premier náležitě spokojen. Konto hříšníků zdobí šest výher ze sedmi zápasů a ve skupině B skončí nejhůře na druhém místě. Nejpravděpodobnější ale bude zlatá příčka, díky které dostanou v play-off to nejlepší nasazení. Druhé místo obsadí pouze v případě, když jejich čerství přemožitelé Sangal Esports zvítězí ve všech dalších zápasech a oni sami na závěr prohrají.

Aktuální pořadí skupiny
Aktuální pořadí skupiny
Zdroj: Liquipedia

A jak probíhal šestý společně se sedmým zápasem? Nejdříve se hříšnici postavili zmiňovaným Sangal Esports, za jejichž barvy se místo posazeného Ekrema "l0gicman" Aydına objevil staronový Ömer "imoRR" Karataş. Začalo se na Infernu, kde SINNERS za bránící stranu díky neskutečně hrajícímu NEOFRAGovi získali 10 bodů. Pak se ale něco zvrtlo. Turci výborně bránili své klenoty, rozjeli comeback a našim ostrostřelcům povolili pouze 4 kola. Výsledku 14:16 v neprospěch SINNERS nezabránil ani zmíněný NEOFRAG, který si připsal 34 zabití.

O návrat do zápasu se oskar a spol. pokusili na Vertigu, jejich nejoblíbenější mapě. Oba celky začaly vyrovnaně, vyměňovaly si body a celá první polovina nakonec skončila těsně 8:7 ve prospěch Sangal. Ta druhá už ale byla, bohužel, jednoznačnější pro Turky. Ti dokázali téměř v každém kole proklouznout obraně SINNERS a vyhraný bod střídal druhý. 16:9 a Sangal mohli slavit jejich veledůležitý skalp. 

O den později, ve čtvrtek 9. června, se hříšníci utkali s GamerLegion, kde působí slovenský zástupce Patrik "Zero" Žúdel. Právě jeho celek si vybíral svou mapu jako první a nakonec zvolil Nuke. Ten se od začátku vyvíjel velmi rovnoměrně, ve druhé půlce ale byli SINNERS vždy o krok napřed. Za stavu 15:9 však začali GamerLegion stahovat, vyhráli důležitá kola a blížili se k patnáctce. Bohužel pro ně jim ale hříšníci vystavili stopku nejtěsnějším možným způsobem, 16:14. Lepší náladu si pak naši střelci přenesli na jejich Inferno, kde jasně ukázali roli favorita. Svého soka zlomili rychle 16:5 a na probíhajícím bootcampu si mohli udělat hezký večer. Poslední kolo na SINNERS čeká 16. června, kdy se utkají s polským celkem Izako Boars.

Zápasy SINNERS Esports v ESEA Premier S37:

Štítky: ESEA Premier, SINNERS
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.