Přejít k hlavnímu obsahu

ENTERPRISE v ESEA Premier nestačili na Team BLINK a budou hrát již jen o udržení

14. 9. 2021 | 21:36 Counter-Strike 2 Reportáž
ESEA Premier je tu se svým pátým hracím týdnem. ENTERPRISE už bohužel mají na kontě tři prohry a jsou na dně tabulky A. Pokud se nechtějí spoléhat na ostatní, tak musejí zabrat a již neztratit ani zápas. První souboj o přežití na ně čeká dnes proti týmu BLINK.
ENTERPRISE esports
ENTERPRISE esports
Zdroj: sociální sítě týmu

UPDATE: Bohužel ani tentokrát náš zástupce v prestižní lize neuspěl. BLINK vstoupili do série dominantním výkonem na Ancientu, který vyhráli 16:8. Na Overpass vstoupili ENTERPRISE lépe, ale útočná strana kosovských hráčů byla opět nezastavitelná a druhá mapa skončila výsledkem 16:10. EP už mohou u play-off hrát spíše v teoretické rovině, nejdůležitějším úkolem bude neskončit poslední ve skupině a tím pádem nesestoupit.


ENTERPRISE esports započali 38. sezónu ESEA Premier parádní výhrou nad seveřany z Apeks. Od té doby bohužel další body do tabulky nepřidali, když v těsných střetnutích postupně podlehli triu Akuma, SAW a DBL Poney. V matematice osmi týmů v jedné skupině to tedy znamená, že další zakopnutí už nemůže přijít.

Pátý zápas v prestižní společnosti čeká na česko-slovenský celek dnes večer od 19 hodin. V plné síle nastoupí ENTERPRISE proti kosovskému týmu BLINK, aktuálně 61. nejlepší sestavě světa. BLINK mají za sebou řádku vyrovnaných duelů, z nichž ale hned třikrát dokázali zvítězit. Na kontě mají skalpy DBL Poney, Sangal Esports a Apeks, shodně vždy 2:1. Jediná výhra je tedy dělí od play-off, což budou chtít proměnit hned na první pokus. EP ale jistě nedají svoji kůži zadarmo, ačkoliv soupeře nedávno posílil známý střelec Rigon 'rigoN' Gashi. Česko-slovenský zástupce hrál zatím vždy vyrovnaně, tak snad se podaří tentokrát výkon proměnit ve tři body.

Tohle veledůležité utkání opět ENTERPRISE esports odvysílají na svém Twitch kanále, kam můžete přijít fandit.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.